Lördag 12 November 16| Mitt snöland

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag peeps! Har precis städat mitt rum och innan det stekte jag ägg till frukost. Nu är jag fit for fight för denna lördag! Ska efter inlägget gå ut med hunden och sedan får vi se vad jag hittar på innan jag ska iväg. Har nog lite saker som måste uträttas. Ska nämligen fira en familjeväns son ikväll som tagit sin masterexamen i ekonomi, ska bli kul! 
 
Igår så var jag ute i Djurgården på Villa Källhage med familjen och min kusin André och hans flickvän Emelie för en god middag. Han fyllde 30 i somras och bor i Malmö så det har varit lite svårt att få en tajming som ni säkert förstår, haha. Det var i alla fall jättemysigt där ute och maten var god. Det enda dåliga var att de inte erbjöd speciellt mycket parkeringsplatser så den parkeringen man fick ställa sig på fick man betala för, tummen ner!!! Annars hade vi en trevlig kväll, pratade om presidentvalet i USA, jultider och bara allmänt snack. Bra fredag! 
 
Tänkte se en film innan jag la mig men var helt slut. Kollade på "Frukost på Tiffany's" häromdagen och den var sååå mysig. Tänk att jag inte sett en sådan klassiker förut? Audrey Hepburn var så otroligt vacker och jisses vad snygg hennes motspelare var? Verkligen en film jag kan rekommendera! Tror nästa gamla film jag vill se är "Borta med vinden". Den tjatar pappa om hela tiden, lika bra! 
 
Nej, nu måste jag börja röra på mig. Hoppas ni har en bra lördag peeps, bjuder på ett annat Berlin inlägg antingen lite senare eller imorgon. Puss! ♥
 
Villa Källhagen. 
Tog en ryggbiff. 
Firar fina kusin! 
En jättegod chokladmousse med havtornsglass. 
Till top