Torsdag 24 November 16| 1 month!

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans! Kom nyligen hem och nu sitter jag och lyssnar på "Svenska låtar", en spellista på Spotify. Kom in på den förra veckan och oj, vad nostalgisk man blev av att lyssna på den. Så jag kan inte låta bli att fortsätta lyssna på alla låtar som finns där, idag också! Nu är det Cornelis Vreeswijk, han är så bra! 
 
Annars, vad händer hos er? Någon som hamnat i julhysterin ännu? Eller Black Friday? Det är imorgon! Orkar inte denna eviga konsumenthysterin som sker vid jul. Men något jag verkligen skulle vilja göra är att gå på Black Friday i USA! Där är deras reor bortom ens fantasi, typ! Men man känner sig som en blåst konsumentgalning på alla reor tycker jag, haha. 
 
 Fast vem vet? Kanske finns något bra på Black Friday på någon av alla hemsidor imorgon? Ska definitivt kika i alla fall! Imorgon på kvällen ska jag i alla fall träffa Isabelle och på lördag så ska jag få träffa min efterlängtade Connebanan! Så himla mysig helg! 
 
Hoppas ni också kommer få en fin helg, behövs i detta mörker. Fy, vad man blir trött på det! Bara att hålla ut! Vi hörs senare raringar, puss! ♥
 
 
Att det är en månad kvar till julafton????? Redan på söndag är det första advent. Tiden går så ofantligt snabbt! 
Till top