Something new

Inköp Permalink0
Nya slip ins från Scorett! Kärlek vid första ögonkastet när jag såg båda. Finns ingen bättre uppfinning när det gäller skor, slip ins är så snyggt och sååå stilrent!! Älskar den ljusrosa mockan också, förstå i sommar???? 
Från att ha bokstavligen ett par vårskor (okej, har två till men de kan man inte ha vardagligen) så blev det hela tre nya skor! Minns inte jag sist hade ett par Puma skor men om de har "rustat upp" sortimentet. Såååå snygga skor?! Dessa är verkligen mina nya älsklingar, passar till allt! 
Lite bättre bild på hur jeansen ser ut! Älskar dessa sååå! Från Dr Denim.
Vanliga svarta jeans från Dr Denim. Nu måste jag investera i lite nya ljusa! 
Vårens bästa köp!!!! Ni anar inte hur länge jag velat ha en skinnjacka men köpet har aldrig riktigt blivit av och sedan tror jag mitt intresse dött ganska snabbt när jag aldrig hittat riktigt bra kandidater. 2014 efter min London resa slängde jag ju min skinnjacka jag hade då och jag älskade den verkligen av hela mitt hjärta, så sedan dess har jag suktat efter en ny. Men nu har jag hittat den perfekta!!! Å så värt väntan, eller okej, den hade gärna fått komma två år tidigare men men, bättre sent än aldrig! Denna är från ZARA.
En till vårjacka som jag är fullkomligt förälskad i. Det var faktiskt denna jag hittade först men sedan när jag gjorde ett nytt besök på ZARA och tittade runt lite mer hittade jag skinnjackan, så när jag kom dit en tredje gång kunde jag inte gå därifrån utan båda jackorna. De har båda använts frenetiskt och jag är så glad över mina köp. Vet ni vilka skor den här jackan passar med också? De rosa mockaskorna!!! Ska bara skaffa ett par rosa solglasögon också, så ball outfit! ;-) 
Till top