Lycka i form

Inköp Permalink0
En ny brynfärgborste! Det tog en himla lång tid innan min tog slut. Köpte den i London i mars förra året. Så definitivt värd pengarna! Köpte denna i Bryssel, verkar som att det är ett mönster att köpa den utomlands? Haha.
Dessa fyndade jag i Borås på Åhaga Quality Outlet! Det var som skrivet i sten att jag skulle ha dem. Har velat köpa ett par färgglada brillor ett tag. Älskar de rosa skalmarna och modellen. Jag hade dock ingen kännedom om märket så innan jag slog till så kollade jag upp det. Ett svenskt företag, EoE som grundades i Norrland. Så själva paketet är inspirerat (inte bara det) av den norrländska naturen. Riktigt fint! Hittade en massa snyggt på deras hemsida, kanske man ska byta ut RayBan nu mot lite mer nationella företag? 
Två nya mobilskal! Dessa fyndade jag på Gekås. Har tre mobilskal innan från Ideal of Sweden som jag beställde hem i samband med min mobil och jag är otroligt nöjd med dem. Superbra kvalité och fina modeller, så när Cornelia visade mig dessa på Gekås bestämde jag mig för två vinnare. Billiga var dem också! De kostar 300 :- och uppåt på deras hemsidor, så när jag fick dem för mer än hälften blev jag glad. Behövde också ett skal med kortfickor och ett lite mer tropiskt. Fynd! 
Nya Birkenstocks! Ända sedan jag haft mina svarta har jag blivit omåttligt förälskad i deras tofflor. Speciellt när de både är bekväma och svinsnygga dessutom! Att de formar sig efter ens fötter gör inte saken värre. Så nu när jag planerat outfits inför Frankrike kände jag att jag verkligen vill ha ett par vita tofflor, så nu slog jag till. Längtar efter att få inviga dem där! 
Det viktigaste av allt!!!!! Badkläder!!!! Zalando är min favorithemsida så letade frenetiskt där. Denna baddräkt är från Zalandos egna märke och verkligen såååå snygg. Det gjorde dem bra! Tänker även ha denna som body! Åh, ser så fram emot att få hänga på Franska Rivieran snart! 
Till top