London dag 2

Utomlands Permalink0
Dagen började med att vi käkade hotellfrukost innan vi begav oss till Oxford Street och strosade runt där. Med hopp om att kanske hitta något denna dag. Var galet mycket folk denna dag. London är en otroligt befolkad storstad och det var dessutom lördag, kunde inte bli mycket bättre än så! 
 
När vi började bli hungriga så drog vi till bästa första restaurang som heter "Frankie&Benny's", var inget speciellt överhuvudtaget. Men vi kunde inte göra bordsreservation jämt. Såg dock att på samma gata låg "Five Guys" som jag käkade på i New York, måste nog varit de bästa burgarna jag någonsin ätit. Men Bella är tyvärr inte ett stort fan av burgare så det fick vi skippa. Men nästa gång!!! 
 
Lite senare på eftermiddagen drog vi till Hyde Park som jag inte varit på ännu! Verkligen Londons motsvarighet till Central Park! Det var sååå fint och mysigt! Ett måste i London. Speciellt på våren eller sommaren, kan tänka mig att det är smockat med människor som har picknick eller spelar fotboll. Dit ska jag definitivt igen! 
 
När vi var trötta drog vi oss tillbaka till hotellet, vi köpte hem sushi från Wasabi Sushi (godaste sushin ever och så billig!!) och åt i våra sängar. Vi kom sedan på att vi måste gå till vårt Sainsbury's och köpa lite alkohol att förtära inför kvällen. Så vi drog dit och köpte våra förnödenheter. 
 
Efter vi var klara återvände vi till vårt hotell och spelade musik från min lilla mobila högtalare och fixade oss. Våra två tjejkompisar var också i London samtidigt så vi bestämde oss för att festa ihop. Stället vi valde var "Cirque le Soir" som jag hört massor om. Men det blev en flopp. Kön rörde inte på sig en millimeter och vi stod där i minst en och en halvtimme så vi orkade inte och tog en taxi hem. Vi hade dock otroligt roligt i kön då det var en massa sköna britter där. Men trist, för jag hade verkligen velat testa stället! Som sagt, alltid en orsak till att komma tillbaka till London ;-) 
 
Vi hade en otroligt bra dag men såg inte fram att dagen efter var vår sista dag. Älskade älskade London!! 
 
Vår sjabbiga mat! 
Min talang, babbla ihjäl domarna till döds, lol!!!
Typiskt Forever21 att förstöra snygga plagg/accessoarer med sådana här citat. Liksom why???
Fick se en fin solnedgång i Hyde Park! 
Verkligen så fint!! 
Gillar denna bild skarpt! 
Vi kom in i en mindre park, riktigt mysigt där! Tänk vad mycket man kan se om man bara promenerar utan någon vägvisare.
Tyckte detta träd var coolt. Citerar Bella: "Det ser ut som en hårig svamp!", haha! 
Kom till vattnet med en massa gäss. Fick ett jätteroligt videoklipp med några gäss, trist att man inte kan lägga ut det här! 
Muuuuums!!! 
Livets bästavän och jag! Detta filter är så gulligt och räddar våra berusade ansikten! 
Helt fantastiskt att det fanns wifi i kön så jag kunde snapchata folk mitt berusade ansikte. Verkligen helt fantastiskt! 
Cool gata!
Världens mest jobbiga män!!!
Till top