Onsdag 25 Januari 17| Femte dagen i rad och tredje gång denna vecka

Life of Sofie Permalink0
God eftermiddag peeps! Har precis betalat av lite räkningar, tråkigaste och bittraste saken någonsin, inte sant? Haha! Men det måste göras! Så nu har jag fått bort lite tråkigheter från skallen och kan fokusera på allt annat som behöver fokuseras på! Som att bland annat packa klart! 
 
Imorgon bär det av och jag är taggad till max! Blev helt pirrig i magen när jag tänkte på London imorse, det är verkligen världens bästa stad. Jag behöver nog en Londonresa varje år för att alltid må bra, haha! Annars, har lyckats klämma in ett gympass idag. Tredje gång för denna vecka! Även femte dagen i rad på gymmet, kändes så bra när jag gick därifrån. Nu kan jag njuta av London rejält! Inte för att vi kommer sitta stilla där, utan där kommer det röras en hel del, men inget negativt från min sida. Jag tycker man ser städer bäst från att vandra, då blir allting mer intimare och personligare! 
 
Nu ska jag försöka göra klart allting så jag kan vara lugn och sansad imorgon. Är det inte ironiskt att jag som är så erfaren inom resande alltid får resefeber? På riktigt!!!! Men men, det lägger sig rätt snabbt! Nej nu måste jag börja avrunda och få saker och ting gjort! 
 
Hinner nog med något inlägg till innan avgång, var så säkra! Puss! ♥
 
Såhär lycklig är jag imorgon! Tagen från 2014.
Till top