Söndag 28 Maj 17| Morsdag och historisk månad

Life of Sofie Permalink0
God kväll peeps. Nu kan jag äntligen pusta ut! Hela kvällen har jag ägnat åt tråkiga sysslor som man lägger ännu mer energi på eftersom man bara INTE orkar. Har gjort rent några skor, fönat och plattat mitt hår, städat mitt rum och suckat och kånat emellanåt. Men nu äntligen finns det inget mer tråkigt jag ska göra! Jo, min kvällsrutin men den är ändå helt okej i jämförelse.
 
Annars peeps? Var ett tag sedan, har verkligen varit full rulle. Men jag ska berätta vad jag haft för mig! Har varit historiska dagar vill jag banne mig påstå. I onsdags så bestämde jag med Alexandra och hennes kompis att vi skulle dra till F12:s öppning och det var vi jättetaggade på. Kul med utgång på en onsdag också, ytterst ovanligt för mig, haha. Som vi förväntade oss var det smockfullt och kön var inte nådig, den tänkte vi absolut inte stå i. Så vi hoppade i en taxi med några killar vi mötte i kön och drog till Stureplan för att dra till Sturecompagniet.
 
När vi kom in var det lika smockfullt men vi var i alla fall inne. Vi tog shots och dansade till hög musik i discorök. Det var riktigt härligt för vi alla var väldigt partysugna och då blir det alltid bra! Lite surt dock att vi inte kom in på F12, har aldrig varit där nämligen. Men i sommar blir det nog ett besök!
 
I torsdags var jag extremt bakfull men mötte upp en lika bakfull Alexandra för pizza på hennes altan följt av bad i hennes jacuzzi. Riktigt bra bakisdag. På kvällen mötte jag Bella för att mysa hemma hos henne. Blev jättesugen på att ta en långpromenad senare så sagt och gjort, vi gick ut i den friska vårluften och vandrade längs några åkrar. Jättemysigt!
 
I fredags jobbade jag och när jag slutade skyndade jag mig hem och fräschade upp mig innan jag satte mig på pendeln för att möta Hedvig! Vi hade en reservation på Prinsen, första gången för båda. Otroligt mysig och fin miljö, bordsparet bredvid oss verkade ha en riktigt berg- och dalbana kväll. Det blev lite action för mig och Hedvig att följa deras humör, haha. Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll och maten var väldigt god. Kvällens avrundning blev en promenad innan vi vinkade adjö till varandra. Jag somnade direkt när jag kom hem. Bra dag!
 
Igår jobbade jag och lyckades ta mig till gymmet för veckans andra pass, trots att jag var helt slut. Men kändes bra att gymma ändå! När jag kom hem tog jag det lugnt innan Emma kom hit för att mysa på altanen. Vi båda hade en massa gossip och det var så mysigt att bara sitta där i klänning utan att det var kallt en enda gång. Är det sommar peeps?! Kan det verkligen vara så??? Hade en jättebra kväll med min fina bästavän.
 
Idag så gick vi syskon upp tidigt för att göra morsdag frukost till vår bästa mamma. Jag stod för att baka scones och syrran handlade och gjorde i ordning. Brorsan dukade upp och diskade. Vi blev alla tilldelade en varsin uppgift. Mamma blev jätteöverraskad och väldigt glad. Synd att pappa inte kunde närvara men vi hade honom i tankarna. Vår mamma förtjänar verkligen det bästa.
 
Drog sedan till jobbet för ett 5-timmars pass som gick otroligt snabbt. Skönt! Men var såååå svettig efter och jag drog till gymmet direkt efter jobbet, så mitt svett hann liksom aldrig torka in, haha. Fräsch brud! Jag hann i alla fall med tre gympass denna vecka, så stolt! Gillar inte att ha TVÅ måste träningar på helgen, betyder ju att jag måste träna två dagar efter varandra och då blir man lite less på sig själv att man skjutit fram på det.
 
Så, ungefär såhär har mina dagar sett ut. Är så pepp på livet just nu, det känns så bra med massa inplanerat och vädret gör att allas humör skjuter i höjden. Bästa D-vitamin. Nu tänkte jag kolla lite Twin Peaks innan jag välkomnar John Blund. Jag kollar om serien för att fräscha upp minnet då NYA (!!!!!!) säsongen äntligen släppts. Kan ni förstå att det kommit en uppföljare efter 25 år? Helt otroligt! Kan knappt bärga tills jag får se de nya delarna, tror det kommer vara enastående.
 
Hoppas ni haft en bra helg peeps. Ser redan fram emot nästa! Puss på er! ♥
 
Selfie innan utgång. Syrran stod för sminket denna afton. Jag kan ABSOLUT inte sminka sådär. Jag gillar också det väldigt simpelt men vem säger nej till smoky eyes då och då?
Tåget var ockuperat av britter och holländare som kollat på matchen. Vi kändes väldigt malplacerade i våra festkläder, haha.
Shots shots!
Kebabpizza är bästa pizzan!
Bakislivet är inte så illa!
Lite bröööö innan maten.
Huvudrätten.
Mysig miljö.
Dags att välja efterrätt.
Tog en efterrätt bestående av bland annat vit chokladmousse och rabarber, supergod!
Prinsen.
Möttes av en fantastisk syn i lördags på jobbet.
Lyxig frukost!
Jag och finaste mamma i New York 1999.
Mamma fick en bukett rosor och ett presentkort av mig.
 
Till top