Söndag 22 April 18| Pros & Cons

Life of Sofie Permalink0
God kväll! Kom precis hem efter en liten promenad med pappa. Blev faktiskt måttligt chockad ikväll ska jag säga er. Om man någon gång skulle fråga pappa om han vill gå på långpromenad kan du räkna med att svaren alltid kommer bli "ja, givetvis!", annars är något vääääääldigt fel. Så ikväll när jag frågade honom var det inte annorlunda, men när vi väl kom till kritan så ville han inte gå längre. VA?! (Vi skippar det där om att jag kom lite mer än en timma senare redo för att gå, okej???) Det är liksom principen att han alltid säger ja, oavsett vilken tid på dygnet, haha. Men en liten promenad blev det i alla fall, annars hade jag blivit väldigt oroad om han sa nej till hela grejen! 
 
Aja! Har ni haft en bra helg? Vem kan egentligen ha haft en bra helg denna helg i överlag? Är fortfarande så ledsen över händelsen med Avicii. Så fruktansvärt ung, blir så upprörd. Jag påbörjade dokumentären om honom igår men det värkte i hjärtat, det gick inte att kolla vidare. Det får bli så småningom. Men en sak är säker, Tim Bergling glömmer ingen ♥
 
Idag så startades morgonen på Wenngarn med mina kusiner, deras barn och min familj. Jättemysigt! Vi åt en god frukostbuffé och strosade runt där. Det har verkligen blivit ett litet samhälle! När vi kom hem bytte jag om och drog till gymmet för veckans tredje och sista pass. Skönt att jag lyckades klämma in ett tredje innan denna vecka avrundades. Tog en välförtjänt och lång dusch efteråt. Körde med hårinpackning också! 
 
Sedan dess har jag inte gjort så mycket, läst och börjar spåna på min hemtenta. Antingen börjar jag inatt (blir som kreativast på nätterna) eller imorgon. Längtar tills denna vecka är över, då betyder det att hemtentan är inne och man kan koppla av lite. Wää!! 
 
Imorgon morgon ska jag i alla fall träffa mina kursare på ett café inne i stan och diskutera om hemtentan och bara umgås. Ska bli kul att starta dagen så! På kvällen kommer H hem efter en helg i SydSverige (Malmö lol) så ska bli kul att pussa på honom imorgon! Å imorgon ska jag berätta för honom hur mycket han betyder för mig, något man lär sig gång på gång, att aldrig ta det förgivet att de man älskar/håller kär finns där imorgon. 
 
Puss ♥
 
Dags för frukost! 
Rätt bra utbud för sitt pris! 
Gullisarna! 
Kollade på getter! 
Fina Slottsparken! 
Fanns ett ballt utegym! 
Något torn i närheten av gymmet? 
Jag och Emilia matchade med denim on denim! 

Tim Bergling Avicii ♥

Kändisar Permalink0
Som resten av världen igår drabbades jag av en jättetragisk nyhet. Den folkkära DJ:n Avicii hade avlidit under eftermiddagen och det var så svårt att ta in. Det är underligt hur en person som man inte kände personligen kan få en att bli så oerhört ledsen av dennes bortgång, men samtidigt förstår man. För mig personligen är det många konstnärer/artister som hjälper mig sätta ord på saker och ting när man själv inte kan eller förstår. Minnen som kan kopplas till låtar. Jag kommer aldrig glömma när jag fick se Avicii för första gången, på min första festival ULTRA i Kroatien, det var helt fantastiskt. Han hade precis några singlar som sedan kom i hans album True och hela arenan hoppade och sjöng. Du kunde känna all eufori i luften och det var en helt jävla underbar kväll. Samtidigt var det så coolt att stå där som svensk och veta att man delade samma nationalitet. Till dig Tim som bara människa, tack för du delade med din musikaliska talang och att du gjorde jorden till en bättre plats. Jag vill våga säga att du var en av de största symbolerna för oss 90-talister och jag tackar dig ödmjukast. Mina kondoleanser går till dina nära och kära, må ni finna det ljuset ni behöver så småningom ♥
 
urklipp ur en film från hans konsert

Fredag 20 April 18| VÅR I LUFTEN

Life of Sofie Permalink0
Hej alla glada! För ingen är väl annat än glad idag? Fredag, sol och heeeeeeelg (eller snart åtminstone!). Sveriges väder är verkligen en berg- och dalbana gällande vädret men nu har det varit sol i två dagar och det är ju något utöver det ordinära? Eller hur? Dra på trisse liksom! 
 
Jag har haft en ganska hektisk vecka och då har bloggen kommit i skymundan. Me so sorry! Men nu kan jag pusta ut lite och vila pytteliiiiiiiite innan det blir full fart i plugget igen. Igår hade jag och min grupp redovisning av vårt grupparbete och jag fungerar inte när jag har redovisning i skallen. Förmodligen för att jag alltid avskytt att stå framför "publik" och då kan jag inte riktigt slappna av förrän det är avklarat. Men vet ni vad? Det gick faktiskt jättebra igår och jag lyckades freestyla lite också! Jag tror nog att mycket beror på att min attityd ändrats, faktiskt. Jag bryr mig inte längre vad folk tycker och tänker, i många lägen. Så då då lyser det igenom rätt mycket och sätter inte lika mycket press på en. Jätteskönt och oerhört befriande! 
 
Kursarna och jag tänkte att vi skulle fira med att käka på Mr Cake men då jag hade andra planer sköt vi fram det till nästa vecka, bästa gruppen! Jag köpte mig en Twister för 6 spänn (!!!!!!!! bästa Pressbyrån just NU, annars är de snordyra!!!!!) och var glad över livet, trots kollektivtrafik. Jag var hemma en stund och väntade in H innan vi satte oss i bilen mot fina Sundbyberg för kusinhäng och årets första grillmiddag!! 
 
Han blev introducerad till tre kusiner och det var jättekul att se hur bra alla klickade. SCORE! Vi åt god mat och hade sådär klyschigt kul. Ni vet när man skrattar åt allt och mår allmänt bra? Jättehärligt med det en vanlig torsdagkväll. Fick även goda nyheter på posten igår så det kändes som att mycket gick min väg igår, inte ofta det händer. 
 
Nu ska jag börja avrunda och städa lite innan jag beger mig hemåt. Ska köra ett gympass och sedan läsa lite kurslitteratur. Idag släpptes vår hemtenta som vi fått en vecka på oss att göra. Jag har inte saknat den typen av examination, hemtenta är den högsta nivån av stress, haha. Får bara ont i magen när jag tänker på hemtentan vi hade i Kriminologi!!! Men det kommer gå bra, inställningen är viktig! Ikväll ska jag träffa Alexandra och det ska bli jättemysigt. Har saknat den rackaren ♥♥♥♥
 
Ha en fantastisk helg alla, det kommer jag ha och låt oss uppskatta det fantastiska vädret utomhus! Sverige, JAG ÄLSKAR DIG!!! Puss! ♥
 
Innan redovisningen igår satt vi ute i solen, lunchade och övade på våra repliker! Fantastisk dag på Campus, alla var verkligen utomhus och lapade sol! 
Mums!!!! 
Till top