Tisdag 22 Maj 18| Den längsta veckan någonsin

Life of Sofie Permalink0
Hallå allesammans! Sitter tyvärr här mot min vilja. Det är nämligen så att i lördags när H och hans kära mamma träffades igen, hade hon med sig lite packning till honom som han skulle ta hit till Stockholm. Där i låg hans käraste ägodel, nämligen hans Xbox. Så alla vet nog vart han befinner sig just nu.. Haha, jag är inte ett dugg sur över att han spelar och jag sitter inte här mot min vilja heller. Det ska ni veta! Men om detta scenario infaller om ett år (dvs att han spelar konstant som nu) så är jag allt annat än glad! Det ska ni veta med! 
 
Jaja! Jag är skolfri!!! Okej, inte helt sant. Jag har min tenta nästa vecka men jag har INGENTING emellan det något mer! Idag hade jag nämligen mitt sista seminarium och igår min sista föreläsning. Tack och lov att jag har så bra kursare som har bra koll på läget när jag inte har det. Trodde vårt sista seminarium skulle vara på torsdag men nej nej. Det var idag! Tur att jag har dem, hehe. Rätt lönlös seminarium men det var obligatoriskt så inget jag kunde undkomma tyvärr. Men det spelar ingen roll nu i alla fall! 
 
När jag kom hem så började jag titta på Bridget Jones dagbok, tänk att jag aldrig sett den! Den filmen tillhör nämligen som en del av vår obligatoriska information i vår delkurs! Den var synnerligen intressant. När man läser Genusvetenskap så blir det en ny värld där ute. Man kan vrida och vända på allt. Tolka allt så annorlunda. Det här inlägget är inte tillägnat min tolkning av filmen men ville bara påpeka det! 
 
Det är bara tisdag men det känns som att mer än hälften av veckan har gått? Hur är det möjligt? Är det någon annan som känner så? Jag ser i alla fall fram emot hela denna vecka och vill inte att den ska gå snabbare än vad den gör. Fast lite snabbt får den gärna gå (en som ska tentaplugga här..) ändå. 
 
Nej, nu är det dags att avrunda. Ska försöka att göra lite nytta nu! Vi hörs senare babes, puss! ♥
 
Saknar denna plats idag ♥
Till top