Onsdag 31 Oktober 18| Sophie's Choice

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag peeps!! 
 
Vad hittar ni på? Själv ska jag strax sätta igång och plugga. Jajamensan vad kul! Men på fredag vankas det hemtenta för denna delkurs och jag känner mig rätt förberedd, men behöver läsa på lite då jag inte hann läsa all kursliterattur som skulle läsas till igår. Så får lägga på ett kol! 
 
Igår hade jag min sista seminarium för denna delkurs och det var jättekul! Jag älskar undervisningsformer när man får bolla med andra och bli inspirerad. Inför denna seminarium hade vi även en inlämning så jag och min grupp möttes 2 h innan och behövde inte jobba med uppgiften efter seminariet, så skönt att vara ute i god tid! 
 
När jag kom hem ca 2 h efter seminariets slut (jävla SL!!!) så var det bara att svira om till nya kläder innan jag satte mig i bilen så åkte jag och familjen till stan. Vi hade bokat bord på TGI Friday's på Stureplan där vi skulle träffa kusinerna Daniel och André med respektive + barnen och så min kära Henrik! 
 
Vi käkade massor med god mat och hade mycket att babbla om. Fantastisk kväll och kul med mitt i veckan! Alltid så fantastiskt att få träffa familj och släkt. Man måste ta vara på det ♥
 
Imorse sov jag ut och kollade klart Sophie's Choice med Meryl Streep som jag velat se länge. Jag älskar att kolla gamla filmer och denna var verkligen helt fantastisk. Finns på Netflix och rekommenderar den verkligen. Lång men bra story! 
 
Nu ska jag börja röra på mig och vara lite produktiv. Vi hörs senare! 
 
Puss!! ♥ 
 
Det här måste nog varit det rikaste jag sett. Ha sin dator som bordsunderlägg? Haha! 
Världens sötaste lille bordsgranne! 
Fooooooddd <333333

Söndag 28 Oktober 18| 2/3

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans! 
 
Jag och familjen kom precis hem efter en kväll hos Bella och hennes familj. En söndagsfika med några av de bästa jag vet. En perfekt avrundning denna söndag och vecka. Vi hade jättemysigt och pratade mest om saker som cirkulerar just nu. Det är så mycket att jag tror att det påverkat lite av min huvudvärk denna dag... inte bra! 
 
En jobbhelg denna helg, som det varit mycket på sistone. Men nu har jag kommit in mycket i det och jag ser ändå till att hitta på grejer efteråt! I fredags jobbade jag ett fruktansvärt pass men det var skönt att ha hela fredagen ledig sen. Åkte hem, duschade och fixade mig. Jag och H firade 8 månader ihop ♥ ♥ ♥ ♥
 
Sedan någon vecka tillbaka hade vi bordsreservation på Vassa Eggen. Ett ställe jag velat testa länge! Å H var perfekta bordsgästen då han älskar steakhouse, hah! Jag har faktiskt en restauranglista med restauranger jag vill testa, ni märker tids nog vilka det är ;-) 
 
18.00 var vår bordsreservation, vi möttes på restaurangen! Min fina H var så fint uppklädd kvällen till ära. Hade en helt fantastisk kväll med honom, det har jag alltid men denna var lite mer extra. Snart är det prick 1 år sedan vi träffades för första gången. Något jag absolut inte visste skulle leda till detta idag. Tänk vilka vändningar livet har. Tack livet för H  ♥
 
Efter vår fantastiska middag på Vassa Eggen ville vi ta en drink. Jag tänkte på TAKO, ett ställe jag också hört talats om. Vi visste inte vart det låg så vi slog på Google Maps och började irra omkring. Efter ca 10 min så var vi jätteirriterade, stället skulle ju ligga jättenära Vassa Eggen! 
 
Så vi frågar dörrvakten på Vassa Eggen som vi pinsamt gått förbi typ 3 gånger, han ba wtf?? Då låg stället BOKSTAVLIGT talat precis bredvid, bara att vi gått åt det andra hållet, kul :) :) :) Haha!! Men tillslut kom vi in i värmen, hallelujah! Å wow, TAKO har jag helt och hållet missat. Vilket coolt ställe! Fick lite London/New York känsla. Bra interiör och känsla! Jag och H tog våra standarddrinkar, Amaretto Sour och Tom Collins. Kommer nog tyvärr aldrig gilla gindrinkar, inte min grej! Vi hade en helt fantastisk kväll, ser fram emot alla de resterande månaderna  ♥
 
Igår och idag blev det också jobb. Men tiden gick fort, skönt det! Efter jobbet mötte jag upp H så åt vi middag hemma och tog det lugnt innan vi började rada upp en massa gottis. Vi hade filmkväll med mamma och såg Interstellar som jag helt missat! Vilken film! Jag måste nog dock se den en gång till (eller en miljon....) innan jag helt och hållet får ett grepp om den. Bra tankeställare men lite komplicerad. Man är ju inte fysiker och fattar alla termer de använder liksom.... Men den var verkligen jättebra och vem har inte fascination för rymden och astronomin? 
 
Nu ska jag strax lägga mig. Helt slutkörd efter jobb och en lång vecka. Imorgon startar jag veckan med en vaccinationsspruta. I veckan berättar jag vad det handlar om. Sedan blir det plugg resten av dagen då jag har mitt sista (!!!!) seminarium på tisdag, för denna delkurs. Tiden går så snabbt! Snart har hälften av terminen redan gått, herregud! 
 
Hoppas er vecka varit bra. Puss! ♥
 
 Jättesvårt att få en någorlunda bra bild på maten inne i den mörka restaurangen. Jag tog entrecôten som var mums! 
Skulle suttit mer i mitten, där var det betydligt ljusare, haha. Livet som bloggare ;-) 
Vi delade på en supergod efterrätt! Om vi visste att den var såhär liten skulle vi beställt en varsin, haha! 
Inne på TAKO! 
Våra favvodrinkar! 

Nya prylar

Inköp Permalink0
Det var dags för en ny ögonfransböjare! Denna införskaffades innan London då min(a) från Sephora hade sett det sista ljuset. Å jag har kört med Sephoras så länge och kände att jag ville testa något nytt. Jag har hört mycket gott om Shisheidos så jag var nyfiken på att testa själv! Å nu efter cirka en månads användande tycker jag mycket om den, tycker dock att den och Sephoras är väldigt lika! 
Ni vet hur mycket jag pratat om mitt hår och hur jag insett hur viktigt det är med alla redskap till det, för bästa "kvalite" och potential. Så jag beställde hem denna från LYKO. Tydligen deras mest sålda och på toppen av isberget så var den väldigt billig med, superbra! 
Då jag är en mer användare av smink dessa dagar så går sminkborttagningen åt betydligt mycket mer än förr. Hade en från IDUN innan och jag var väldigt nöjd. Men alltid kul att testa nytt! 
 
Hoppas ni tycker det är kul att se lite prylar med än bara stora köp. Jag själv tycker sådana här "fjantiga" köp är roliga att se! Utgår liksom från mina egna preferenser, hehe! 
Till top