/ Life of Sofie /

Tisdag 29 Januari 19| Första jobbhelgen avklarad

Hej allesammans! Har precis pausat upp filmen "Mitt Afrika" med Meryl Streep som jag velat se ett tag. Alltid när jag är hemma och kollar på film och vet att jag kan röra mig fritt kan jag nästan aldrig kolla klart på hela filmen, blir alldeles för rastlös. Men när jag går på bio är en helt annan femma! Tänkte därför passa på och blogga lite! 
 
Blev en bloggfri helg som ni möjligtvis märkt. I lördags jobbade jag mitt första pass sedan sedan semestern. Wow, kändes verkligen som att det var en evighet sen! Men på jobbet var allt likadant och det var så skönt att få komma tillbaka. Saknat jobbet och mina fina kollegor! Efter jobbet i lördags åkte jag hem och fixade mig fort som attans innan jag begav mig till Olivia där hon och en massa kompisar var. Var jättekul att få se Angelica som är tillbaka i orten, då hon varit i Visby sedan hösten 2017 och börjat plugga där. En mysig återförening! Vi åt tacos, babblade och spelade massa spel. 
 
I söndags var det jobb som sagt och efter det åkte jag hem till H för att se hur han ordnat upp det, blev jättefint! Påvägen hem tog jag med mig alla kartonger så nästa gång jag är där är det förmodligen ännu finare och renare! Så glad för hans skull! 
 
Igår var det min första skoldag trots att skolan började förra veckan, men då jag var sjuk kunde jag inte delta. Kul att få träffa alla nya klasskamrater och min nya grupp. Var en ganska lång skoldag då vi även hade ett seminarium senare. Föreläsningen på morgonen var dock totalt onödig då läraren hade glömt bort det och inte dök upp.... Min grupp var i alla fall produktiva och jobbade på. 
 
Efter skolan åkte jag hem och väntade in H. Vi kastade kartongerna, åkte och handlade lite och lagade sedan mat här hemma. En mysig måndag må jag säga! Idag har jag varit ledig och sovit ut. Ska städa mitt rum nu, kolla lite mer på filmen, plugga och sedan bege mig till stan för att träffa Gina! Vi ska fika och det ska bli supermysigt. 
 
Vi hörs senare! Puss! ♥