Fredag 30 December 11| Näst sista dagen för i år!

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans. Varit dålig på att uppdatera dessa två dagar, men ibland orkar man inte. Igår tog jag det lugnt och lite senare på förmiddagen träffade jag min älskling Alexandra! Det var jättekul att träffa henne och sen var det ett litet tag sedan så vi hade mycket att ta igen! Ibland känns det inte som att det händer något i ens liv men sen när man träffar en vän som man inte sett på en vecka så har man jättemycket att berätta helt plötsligt, det är lite kul, ha ha.
På eftermiddagen åkte jag och min familj till Bromma Blocks, första gången. Först var vi inne på en butik som hette "Zoo", riktigt bra affär för hundägare m.m.. Är det bara jag som älskar att vara i djuraffärer? Jag blir som ett litet barn. Jag sitter och tittar på alla fiskar (HAHA) och på alla söta kaniner (saknar min kanin, R.I.P älskling ♥) osv.. Tog även en massa kort på djuren, människorna måste trott att jag var dum i huvudet eller något, eeeh man får väl bjuda på sig själv, ha ha. Efter djuraffären gick vi in i själva gallerian, i början tyckte man att det var jättestort för att det var så öppet, men sen kändes det som vilken galleria som helst. Ibland tycker jag inte om överdrivet stora gallerior, som Nacka Forum, nonono, inte min typ av galleria. Men mamma handlade lite grann och sen fika vi på ett gulligt fik som hette "The Garden", så det kändes som att man satt i en gullig trädgård, hi hi.
När jag kom hem gick jag direkt till Emma. Vi kollade på "Inte utan min dotter", jag har sett den förut, Emma har haft den på sin dator jättelänge men inte vågat titta på den själv (HAHA) så jag ställde upp och kollade på den igen med henne. Det var ju inte särskilt jobbigt att titta på den igen för den är otroligt bra men jag hade gärna velat se en annan film vi tänkte se, nämligen "Warrior", men det får bli en annan dag =)
Efter det gjorde vi något som hon borde gjort för längesen!!! Vi rensade nämligen hennes garderob och fixade hela hennes rum. Det var faktiskt väldigt roligt, ha ha. Vi började vid 12 och blev klara halv 3, hon har en galet stor garderob. Men det var jättefint efter, vi var stolta över oss själva, hi hi =)
Nu ska jag börja dra mig mot Claudia, hörs senare gullungar. Ta vara på eran näst sista dag i 2011, det ska jag göra med mina älskade =) Puss! ♥
image description
image description
image description
image description
image description
Alla c00la fiskar, ha ha.
image description
image description
image description
Såååå söta djur!
image description
Så himla söt hund! Det bästa med butiken är att man får ta med sig sina hundar, ska bli kul att ta dit Lady nästa gång =)
image description
Så himla sött att kassörskan hade sin hund innanför tröjan, hi hi =)
image description
PIMP MY DOG!
image description
Hundbakelser, ha ha!
image description
Fikan. Första gången jag provade macaron, inte alls gott, sur jag blev, ha ha.
image description
Världens gulligaste hund och även min hunds pojkvän, hi hi =)
image description
Söta Elvispelvis!
Till top