Måndag 27 Juni 11| Lyckad Harry Potter-maraton?

Life of Sofie Permalink0
God morgon allesammans. Eller inte god för mig i alla fall. Sov hos Emma men var tvungen att komma hem klockan 11 på morgonen, det låter ju helt okej, men inte okej för mig som varit uppe på natten och sett på Harry Potter filmerna med Emma. Lady hade tydligen inte låtit min kusin sova på hela natten så han var väldigt förbannad på mig när jag kom hem, tyckte väl inte att jag tar hand om hunden, haha aja.

Igår kom i alla fall min älskling hem, Emma såklart. Drog och åt på McDonald's, sen åkte vi hem till mig och kollade på Baksmällan 1. EMMA HADE INTE SETT DEN FÖRÄN IGÅR?! Bruden är verkligen sjukt seg.. Efter det åkte vi och handla lite gott sen drog vi hem till Emma. Hade Harry Potter maraton som sagt, men vet inte om det gick så bra. Vi hann se första, men bara halva andra filmen. Ska tvinga med mig Emma att se på sista Harry Potter filmen med mig och då är det bra om hon har sett alla filmerna, höhö.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska förmodligen in till stan idag med min syster, shoppa och se på bio. Vi hörs senare, puss ♥


Till top