/ Life of Sofie /

Torsdag 29 November 12| Ledig!

God kväll allihopa! What's up? Själv kom jag precis hem från Emma och nu sitter jag här och gör nada, skönt det. Fast det är i princip det jag gjort hela dagen men ibland behövs såna dagar, eller hur? Man kan inte ha fullt upp hela tiden, man behöver lugn-och-ro-dagar sometimes! 
 
Idag tog jag en skön sovmorgon och sen har jag kollat på Entourage. Det är bara 3 avsnitt kvar av hela serien, buhuuuuuu!!! =( Svt visar ju serien på tisdagar har jag för mig, så jag ska börja kolla där. Ligger exakt på samma avsnitt som de gör, kaboooooom! Nu måste jag bara hitta någon tv-kanal som ligger på samma ställe i Gossip Girl som jag gör! Hittar ingenstans på internet där man kan streama =( Någon som vet?! 
 
Annars har dagen bestått av plugg, alltid lika roligt! Sedan har jag som sagt varit med Emma, vi har tagit det lugnt och bara myst. Även gått på långpromenad med hundarna, usch vad kallt det var! Snön kom som sagt igår och förvånansvärt har den inte gått bort som den alltid brukar göra. Förra året kom snön ju jättetidigt, tror det var runt slutet av september? Nu kommer den i nästan början på december, men det är bara skönt! Vi har ju i princip vinter hälften av året, sommar i 2 månader och vår/höst i 4 månader! 
 
Men nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorgon. ÄNTLIGEN FREDG! PUSS ♥
 
En fin bild som jag tog idag!