/ Life of Sofie /

Söndag 30 Mars 14| Grym lördag!

Hej allesammans. Har precis pausat upp ett OTH avsnitt, är på sista säsongen nu och på ett sätt vill jag bara att serien ska ta slut så att jag har sett klart hela serien men sen blir jag bara ledsen av tanken på att det inte kommer finnas kvar några avsnitt, serien är så bra! Men men, får trösta mig med en ny serie efteråt! 
 
Igår kväll så firade vi Amanda som hade blivit 18. Jag, Alexandra och Bella fixade oss hemma hos Bella vid halv 7 och festen började halv 8 så var inte ute i så god tid, haha. Isak och David hämtade oss prick halv 8 och vi hade inte kunnat fixa oss särskilt mycket, men det fick duga, höhö. Vi släppte av Alexandra och hämtade sedan Stina innan vi for iväg. På vägen såg vi två jättestoooora älgar, vi stannade för att kolla på dem och jag skrek och var så rädd, jag tänkte att de skulle attackera oss, haha. När de började röra på sig skrek Isak och satte gasen i botten, som tur rörde de sig inte mot oss utan tillbaka in mot skogen, haha. Häftig syn! 
 
När vi kom fram minglade vi, alla var så fina! Såg verkligen ut som en bal på slottet, fanns fotograf, en röd matta etc. Verkligen påkostat och jättefint! Vid 8 fick vi gå ner i matsalen vi skulle sitta och det var sååå fint, de hade verkligen gjort det så fint. Vi hade bordsplacering och jag och Bella hade bästa bordet. Vi satt med Maria, Rita, Andreas och Pierre. Man fick även en utmaning som ingen annan skulle veta om och den skulle man göra under kvällen. Jag skulle samla in tamponger från alla tjejer under kvällen, haha. Bella avslöjade hennes och berättade att hon skulle skåla för Amanda varje halvtimma, haha det var så kul. 
 
Det var jättegod mat och bra underhållning under hela kvällen. Theresa och Jennifer var kvällens värdar och de var riktigt duktiga. Det var även flera tävlingar under kvällen och vårt bord gick verkligen all in, vi vann till och med alltihop, haha! Vid 12-halv 1 efter efterrätten åkte vi hem. Jag sov hos Bella och var så slut. En riktigt grym lördag, tack finaste Amanda! 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt och ska fortsätta göra det. Ska försöka lägga mig tidigt också, är trött. Hade velat gå på Rockskivan ikväll men antar att man inte kan gå på alla... Aja, skriver senare. Puss ♥
 
Mingla lite. 
Fina Stina och Bella! 
Vackra Jennifer, Theresa och Isak! 
Sooo pretty!! 
Maaat i mängder! 
Bästa Maria och Pierre! 
Andreas och kameraskygga Rita.
Woohooo! 
Lite peeps.
Värdarna! 
Pierres utmaning var att gå ut från toaletten med papper i byxorna och låtsas som att han inte visste om det, haha!!! 
Ledsen Rita..
Godisätar tävling, vi kom 2:a!!!
Marias utmaning var att hålla ett hyllningstal, väldigt roligt!
"Lite" av fikan, höhö.
 
Rolig idé med tomteblossen när vi sjöng för Amanda! 
Taggad Stina! 
Taggad Pierre!!!
Vackra Amanda!