Lördag 27 Februari 16| Burgers & Lobsters

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag peeps. Skönt med lördag och sol va? Oslagsbar kombination. Ändå sitter jag i mitt rum med neddragna persienner och tar inte vara på solen, haha. Men först kan jag uppdatera lite här innan jag går och fångar dagen och solen den med. 
 
Igår så hängde jag med Bella på dagen, vi myste framför filmen "Bringing down the house", år och dar jag sist såg den. Men lika rolig som alltid. Vid halv 7 började jag fixa mig för att ta tåget halv 8 in till Stockholm City med Olivia, Mikaela, Emelie och Angelica. Vi hade tänkt reservera bord på Zink Grill som skulle vara vår backup-plan ifall vi inte fick bord på Burgers & Lobsters (där kan man inte göra en reservation om ens sällskap är mindre än 6 personer). Men vi glömde bort och när vi försökte reservera igår så var det självklart fullt, fredag och löning. Inte så oslagbar kombination. 
 
Men vi gick till Burgers & Lobsters, vilken chans vi tog. Men vi fick bord efter bara en kvart! Så skönt. Riktigt stort och häftigt ställe. Riktigt bra atmosfär och så god mat. Dock är urvalet bland menyerna inte särskilt stort, finns bara 3 rätter att välja mellan. Jag tog ångad hummer med pommes frites och det var riktigt gott. Vi blev sedan bjudna på dessert så vi alla tog varsin pannacotta men den var alldeles för söt för att äta. Vilket problem va? Haha.
 
Kom hem vid 00.00 men var tvungen att stanna uppe till 01.00 då mamma skulle komma hem, också från Stockholm. Ville bara sova en Törnrosa sömn men fick motvilligt stanna uppe. Men när jag väl fick sova stannade jag uppe en extra timme? Normalt, haha. 
 
Så det var min fredag, hoppas er var lika bra och mysig. Så mysigt med tjejkväll. Nu ska jag börja avrunda och faktiskt ta vara på lördagen och solen. Gör det ni med! Lite D-vitamin gynnar ens själ. Ha en bra helg! Puss på er♥
 
Typiskt Olivia att sabba mina bilder...
Gillade de hängande glödlamporna. 
Min mat! 
Fina Angelica & Olivia! 
Vår pannacotta.
Till top