Fredag 31 Augusti 18| Slutet på sommaren/en vecka kvar

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans! 
 
I brist på annat och i väntan på Alexandra tänkte jag uppdatera lite här. Tänk att det är sista augusti. Det är så svårt att ta in! Hela sommaren har gått? Känns så jävla vemodigt. Hösten och sommaren är mina favorit årstider så det är ändå bra att vi går över till nästa favorit, men det känns inte bra att sommaren REDAN är slut. Varför går det så fort?! Å det är endast en vecka kvar tills jag fyller år!! Time, slow down!! 
 
Denna vecka har varit väldigt skön. Igår jobbade jag och det var ett tag sedan sist. Kändes nästan lite konstigt att gå till jobbet, haha. Man har ju vant sig vid att inte jobba (jag hinner vänja mig på typ en vecka, haha). Men det var jättehärligt. Efter jobbet fick jag ett väldigt bra besked! Så det har gjort hela min helg, superskönt!! 
 
Helgen som kommer är fullspäckad! Imorgon bitti ska jag hämta min kusin som kommer hit över helgen från Malmö, ska bli jättekul att ha Cecilia här. Sist var förra oktober! På kvällen ska jag och H på födelsedagsfest, jättekul det med! Söndagen är sista dagen innan skolan börjar (!!!!!!!), herreeeguuud. Hämtade ut lite kurslitteratur idag, älskar att lägga saftiga summor på det :-))) 
 
Apropå, slutet av sommaren. Idag har det gått lite mer än 1 år sedan min fantastiska mormor gick bort. Saknar och tänker på henne varje dag. Tänker på mina far- och morföräldrar i himlen. Ni är saknad bland oss här nere på jorden ♥
 
Ta hand om varandra varje dag! Trevlig helg! Puss! ♥♥♥♥
 
Älskade teta ♥
Fina mormor i Makedonien! Älskar det här kortet på henne ♥♥
Till top