Onsdag 27 September 18| 7 månader♥♥♥♥

Life of Sofie Permalink0
God kväll allihop! 
 
Kom hem för en stund sedan men har hjälpt mamma med lite tekniska grejer. Ni 90-tals och millennium kids vet vad jag snackar om! Hur som helst, har spenderat kvällen hos H då jag och han firar 7 månader idag. Tänk att det var 7 månader sen han typ (tyyyyyyp!) frågade chans på mig. Svaret var självklart ja! Min fina H, med honom går tiden så fort och inget känns omöjligt vid hans sida. När man är klyschig vet man att man fått en riktig kärlek ♥
 
Igår sågs vi även, fast på en lunch i Kungsholmen! Inte ofta jag är där men han ville gå till ett burgerställe han verkligen tycker om! Krubb heter stället och är verkligen ett litet kryp in. Deras uteservering är en aning större men inte riktigt tid för det nu dock. Burgaren som jag åt var jättegod och deras luncherbjudande var galet bra för att vara i city! Så kan verkligen rekommendera att äta där om ni befinner er i Kungsholmen, och under lunchtid ;-) 
 
Efter det handlade jag lite lösgodis för att ta med mig det till London. Förstår att man kan sakna det när man är utomlands, lösgodis måste vara bland det finaste vi har i Sverige? Väl hemma tog jag det lugnt och pluggade. Idag har jag också bara varit hemma och pluggat innan jag for till H. 
 
Imorgon ska jag träffa min grupp innan vi har föreläsning, så blir en lång skoldag imorgon. Men på tisdag har vi vårt sista seminarium för denna delkurs och då blir det redovisning för hela slanten. Tjohoooo!!!! På onsdag blir det hemtenta och det ser jag inte fram emot :-)!!!!!! Men något jag ser väldigt mycket fram emot är att om liiiiite mer än 24 h sitter jag på ett plan till London!! WOOOHOOOO ♥ Så där kan jag ladda om batterierna för slutspurten av delkursen. Förstå om man kunde göra så varje gång en delkurs skulle examineras? Då hade man lätt klarat av ALLT! Livet då ♥
 
Nej, nu ska jag avrunda denna fina dag med lite plugg innan det är dags för sömn. Hoppas ni haft en bra dag! Vet inte om jag hinner uppdatera imorgon men annars hörs vi när jag är tillbaka från finaste London! 
 
PUSS!! ♥
 
Mysiga Krubb! 
Min tryffelburgare! H tog en Spicy, också sååå god! 
Till top