/ Life of Sofie /

Lördag 27 April 19| Utmattad

Hej allihop!! 
 
Det är helg och jag skriver. Det är ett mirakel!! (skrev ju i förra inlägget att vi troligtvis hörs i helgen). Jag fattar knappt att jag är vid liv. Har varit sååååå sjukt stressig vecka och jag har verkligen kört gasen i botten varje dag känns det som. Att jobba mycket i en vecka när det är tentaperiod skulle jag aldrig utsatt mig för, men samtidigt vet jag också om min taktik, att jag knappt gör mitt plugg förrän i slutspurten så då kunde jag lika gärna jobba och tjäna cash. Men mitt psyke har verkligen tagit stryk denna vecka då när jag jobbat så har jag varit stressad över att jag måste plugga, så det hade nog känts bättre att man var ledig och inte kunnat ha något att skylla på, för nu kommer jobbet ändå i vägen och man blir helt galen åt det. 
 
Men men, det är över och jag lever ju faktiskt! Igår kväll skickade jag in den, cirka 4 och en halvtimme innan deadline. WOOHOO!! Å 23.59 var deadline och då hade jag ändå börjat för dagen igår klockan 09 på morgonen. Så ni fattar? Samt att i torsdags mötte jag upp min kursare och vi satt på Urban Deli på Sveavägen typ exakt hela dagen. Jag hade fan träsmak i röven när jag gick därifrån, haha! Men min hemskrivning är inne och jag är friiiiiii!!! Okej, till måndag då... Men då börjar sista delkursen för terminen. Det går så fort!!! Väntar även ett viktigt besked den här veckan som kommer, håll tummarna för mig! 
 
Igår när hemskrivningen var inne hade jag varit trött i princip hela dagen men sen när jag väl ska lägga mig (som jag längtat till att få sova och veta att det är klart!!), tror ni att man kan sova då? Nej, SÅKLART INTE!!! Hahaha, jag orkar verkligen inte! 
 
Idag har jag jobbat hela dagen och oj vilket tempo vi haft. Jobbar imorgon med och sen ska jag bara puuuuusta ut! Glädjas över att det snart är maj och hur underbar månad är inte det? Det börjar faktiskt bli sommar snart, omg!!! Skulle träffat Hedvig nu på kvällen också egentligen men jag är alldeles för död för att göra det. Vi ska ses senare i veckan så det löste sig snabbt i alla fall på den punkten! 
 
Nu ska jag kolla på film och bara ta det lugnt, precis vad jag behöver ikväll. Vi hörs snart! Hoppas er helg är fin!! Puss!! ♥
 
Bildbrist... Därav bild på mig och världens finaste syster!