/ Life of Sofie /

Torsdag 28 Februari 19| 367 dagar

God eftermiddag peeps!! 
 
Pausade precis upp filmen "Roma" som blivit hyllad och blev även Oscars nominerad. Jag brukar ju nästan alltid kolla gamla filmer men jag måste ju hänga med i svängarna och se det nyproducerade med! På tal om nyproducerat såg jag klart "Sex Education" igår. ALLTSÅ FAN VAD BRA DEN VAR! Så rolig! Kul att se Asa Butterfield i rutan, sist jag såg honom var i "Pojken i randig pyjamas". En riktigt bra skådespelare! Om ni inte sett serien så gör det, ni kommer garva brallorna av er, såå bra är den! 
 
Jag och H har nu varit tillsammans i 367 dagar för att vara exakt! Dock inget särskilt märkvärdigt med det men i tisdags hade det varit officiellt vi i 365 dagar och det firade vi minsann! Vi hade ett bord reserverat på AG som ingen av oss testat förut. Kul att testa ett ställe som Johan Jureskog står bakom, nästa ställe får bli Rolfs Kök! 
 
Det är i princip bara kött så det var ju givetvis det vi körde på. Jag tog en Angus biff med fantastiskt goda pommes (har nog seriöst aldrig ätit så goda pommes?!) och tjock beasås. Jag var dock inte jättenöjd med biffen, men sen vet inte jag om jag är trött på kött bitar eller om jag bara var rätt missnöjd generellt? H var i alla fall jättenöjd så han går nog gärna tillbaka, haha. Bortsett från det så var personalen jättetrevliga och det var ett ballt och annorlunda ställe. Entrén var så speciell?? Älskade det!!! Vill ha mer sådant! 
 
När vi kom hem fick vi "öppna" våra presenter, H var den enda som fick göra det medan jag fick presenten i ord, hihi. Jag är jättetacksam för det jag fick och den goda middagen. Finaste och omtänksammaste killen som jag fått ha i hela 1 år! ♥♥♥♥♥
 
Vi hade tänkt checka in på hotell nu i helgen men det avbokade vi för ett tag sedan då det kom massa annat planerat och vi insåg nästan att det var lika bra. Tanken var egentligen att vi skulle på spa, antingen The Steam eller Yasuragi men det är fan fullbokat fram till typ sommaren? Sämst, haha! Så vi har något annat i åtanke, som förhoppningsvis blir av i april. Jag återkommer! 
 
Igår hade jag ett möte med min grupp innan vårt seminarium och sedan åkte jag hem vid 12. Tog en låååång och skön dusch och sedan tog jag det lugnt. Vid 17-tiden rörde jag mig till H för att laga tacos och sedan vänta in Hedvig som skulle komma på besök och få träffa H! Vi hade jättetrevligt, åt tacos och tittade på Sex Education, haha. Jag introducerade serien till dem men dem verkade inte gilla serien lika mycket som mig. HALLÅ?! 
 
Idag har det inte alls hänt mycket, jag har sovit ut (äntligen!!!) och pluggat. Ska fortsätta plugga och senare ska jag röra mig in till stan med pappa och möta upp min farbror för konsert på Konserthuset. Jättemysigt! 
 
Nu är det dags att avrunda. Vi hörs senare. PUSS! ♥
 
Inne på AG. 
Surdegsbröd till förrätt. 
Våra rätter. Älskar de små flaggorna i köttet! 
Gillade verkligen stilen inne på AG, industriellt och rätt mörkt. 
En kula glass till efterrätt! 
10/10!!!