/ Life of Sofie /

Tisdag 30 Juli 19| 2 veckor

Hallååååå allesammans!!! 
 
I'M BACK!! Tänka sig att jag haft två veckors semester nu? Å det har gått fortare än fortast? Men ojojoj så mycket kul jag haft dessa två veckor och det märks nog ganska tydligt då bloggen ekat tom väldigt länge nu. Ska göra mitt bästa att dokumentera dessa dagar! 
 
Söndags kväll kom jag hem från Karlskrona och där var semestern slut för igår började jag jobba igen. Vemodigt men samtidigt väldigt kul! Har saknat mina kollegor, haha! Så igår gick dagen åt att jobba och sedan for jag hem snabbt för att byta om och åkte sedan till H. Väl där lagade vi tacos och kollade på The Walking Dead. Jag har alltid bojkottat den serien då jag alltid avskytt kannibalism (haha vem gör inte?) så jag har aldrig gett den en chans. Men för några veckor sedan tvingade bokstavligen H mig att se på ett avsnitt så jag gav det en chans, (som om jag hade ett val!!!) och jag tyckte det fanns något i den. Så det har blivit lite av en grej, varje gång vi äter så tittar vi på ett avsnitt och nu har vi kommit till andra säsongen och jag ser fram emot mer avsnitt!! 
 
Imorse gick jag och pappa upp tidigt för att ta vår sista Twinrix spruta. Den senaste vi tog var i december innan vi åkte iväg på vår stora resa och nu var det dags för sista för att det ska bli "resistent" och hålla i väldigt många år. Har fasat lite inför den här sprutan om jag ska vara ärlig, de två senaste sved som inåt helvete och jag var tvungen att dricka jättemycket efter injektionerna då jag blev alldeles yr. Men nu var jag rutinerad och tog med mig en vattenflaska och drack som fan, före och efter, haha! Nu är det i alla fall klart och jätteskönt! 
 
Sedan dess har jag bara röjt upp hemma och tagit det lugnt. Senare ska jag träffa Emma och det ska bli superkul för nu har det gått ca en månad sedan vi sist sågs, för längesen!! Så, så har min dag sett ut/ser ut. Ska försöka sätta mig så snart som möjligt och börja skriva om Amsterdam och inte dra ut på det för länge! 
 
Nu ska jag börja avrunda. Vi hörs senare!! Kul att vara tillbaka!! PUSS!! ♥