Fredag 8 November 19| HELG!!

Life of Sofie Permalink0
God kväll allihop!! 
 
När jag tittade på statistiken blev jag alldeles förundrad att det fortfarande är folk som tittar in här på lilla bloggen när jag har blivit världens sämsta bloggare, haha. Jag har det i baktankarna hela tiden men på något sätt känns det som att tiden aldrig räcker åt? Jag försöker intala mig själv hela tiden att såfort det blir mindre saker att tänka på ska jag prioritera bloggen, men något kommer i vägen hela tiden. 
 
Men nu är jag här i alla fall! Å det är äntligen helg! SÅÅ SKÖNT! Jag behöver den här helgen för sen blir det ett bombnedslag i skolan. Just nu läser vi Metod II och jag och min grupp ska skriva en rapport, som är på max 20 sidor. Jag älskar min grupp så detta ska bli superkul ändå! Men detta är på riktigt fjärde gången jag läser vetenskaplig teori och metod, kommer verkligen aldrig ifrån det, haha. Men på ett sätt är det skönt, för man blir mer och mer kunnigare och tro mig, det finns så mycket att lära sig! 
 
Hade föreläsning imorse och efter det var jag på jakt efter en blomsteraffär! Morsan hade ett presentkort på Euroflorist och det är flera butiker som tillhör den kedjan, så vi behövde nyttja den innan den utgår. Hoppade av i Stadion (såg Kenza promenera med sin barnvagn, andra gången jag ser en influencer när jag hoppar av i Stadion haha, ni vet vart ni ska gå om ni vill ha stor chans att se dem!) och promenerade bort mot en butik. Väl där så finns det inga snittblommor alls så det var ju snopet, men expediten hjälpte mig med att hitta en annan butik som hade det bättre. Hon berättade om Agnes & Lisa Blommor som skulle ligga vid Hötorget. Så jag traskar i det äckliga regnet till tuben och beger mig dit! 
 
Jahopp, då är det byggnadskonstruktioner runt hela affären??? Så jag bestämmer mig för att ringa dem och kanske få lite vägledning. "Vi har flyttat till Odenplan", svarar hon. VADFAN!!!!!!!! Så det var ju bara att sätta sig på tuben igen och åka dit. Tro mig, när inget går vägen och toppen av berget så regnar det och du har redan en tung väska, då vill man bara hem!!! Men jag kände jävlar anamma att jag inte åker hem förrän jag har den jävla buketten i handen, haha! 
 
Men jag blev så glad att jag åkte dit, supergulliga florister och buketten blev jättefin! Så nu behöver inte morsan ha ångest att hon inte nyttjade presentkortet å på söndag blir pappa nog glad över den fina buketten också som knepades ihop idag! Så skönt att komma hem sen också å känslan blev bättre av vetskapen att det är helg! 
 
Jag har precis sett klart "Call me by your name" som jag såg kommit till Netflix. Jättefin film! Resten av kvällen ska jag ta det lugnt, orkar inte riktigt göra något. Skulle egentligen träffat H men han är fortfarande sjuk och jag har verkligen inte råd att bli smittad, haha taskigaste flickvännen... Men förhoppningsvis är han snart frisk, saknar honom! 
 
Nu ska jag avrunda. Hoppas ni får en bra helg så hörs vi!! 
 
PUSS!! ♥
 
Förra veckan ordnade SU ett seminarium med civila inom polisen och det var klart att jag signade upp mig! Jätteintressant och mycket att kunna när man ska ta examen sen!
Mina kusiner var här hela förra veckan och vi promenerade i skogen en dag, så mysigt! Å så nyttigt för kropp och själ, till råga på allt så är det ju helt makalöst vackra motiv också! 
Efter det for vi till Sigtuna och den här fantastiska godisbutiken ligger mitt på gågatan, visst ser den ut som ur en Astrid Lindgren film?? 
Vi fikade här som min morfar gjorde en gång i tiden! 
Tacokväll!! 
Detta var det sjukaste jag såg idag?? En snubbe gick i trekvartsbyxor och SANDALER?!?!?! Var tvungen att gnugga mig i ögonen för att se om det verkligen stämde det jag såg?? Haha!! 
Till top