/ Life of Sofie /

Söndag 29 September 19| Helgen som gått

Hej allesammans! 
 
Klev ganska nyligen ut ur duschen, har smort in benen och lagt in värmeskydd i håret. Så välbehövligt! Funderar på om jag också ska sätta på en ansiktsmask, fortsätta unna mig? Har varit en fullbokad helg och jag ligger minus på sömnbagaget, så det kanske kan hjälpa mig lite grann, haha. KNAPPAST!!! 
 
Hur har er helg varit då? Jag hade föreläsning i fredags, 13-15 och tyckte det var vansinne, vem sätter en föreläsning på en fredag och så där sent?!?! Men tankarna var som bortblåsta väl på plats, vilken helt fantastisk föreläsning vi hade! Å så intressant föreläsare! Vi snackade om livsloppkriminologi och jag tror hela salen höll för andan typ, haha. Så det var i alla fall riktigt bra! 
 
När jag väl var hemma gjorde jag i ordning mitt rum och sedan satte jag mig på tåget igen, men gick av vid Solna. Jag och H skulle strosa runt lite i butiker och kolla om det fanns något intressant. Så mycket snyggt ute i butiker nu! Vi hade tänkt gå på bio men det sket sig, så vi väntar tills Jokern är ute, den är jag så spänd på att se! 
 
Väl hemma hos H åt vi och tittade på Sextuplets och det var inte en höjdare. Känns som att alla hans filmer aldrig kommer bräcka White Chicks, hur mycket han än försöker, haha. Någon som håller med? När filmen var slut så tittade vi på ett avsnitt av Mindhunter som H velat att jag ska se i evigheter och woooow, så intressant! Å så himla passande nu när jag läser kriminologi, får mig bara att vilja hoppa in i tv-rutan och joina dem! Nu är vi på fjärde avsnittet och jag är fast, absolut en serie jag kommer fortsätta titta på, vare sig det är med H eller inte! 
 
Igår så var jag hemma och tog det lugnt, sen på kvällen var vi bjudna hem till Bella och hennes familj på middag. Vi käkade falafel och det var supergott! Sen fastnade vi alla framför Baksmällan och booooy, det var ett tag sen! Mamma och pappa hade inte sett den innan, hur ens?! Bland de roligaste filmerna jag vet om! 
 
När vi väl var hemma så sminkade jag om mig och fixade mig fort som attans och packade väskan, sen for jag till H igen! Väl hemma hos H var det lite folk och vi drack innan vi skulle ut! Vi började med lite dricka på East och sedan drog vi vidare till Solidaritet och det var ett tag sen, men dit går nog jag inte igen, det var för mycket smågliiin, sorry hehe... Men jag hade superkul med sällskapet, så det var inga problem, det viktigaste! Å oj vad mycket folk jag stötte på ute igår, love it! 
 
Halv 5 var jag och H hemma!!!! Jag la mig inte förrän 05 då jag behövde sminka av mig, borsta tänderna, smörja in mig med diverse krämer och det tar ju ett jävla tag. Även svepa massa vatten! Men man har bara sig själv att tacka sen när man vaknar, finns inget värre än att vakna upp och känna sig så ofräsch, fyfan. Så det var liksom förebyggande, haha. 
 
Jag och H handlade lite käk och sedan kollade vi på ännu mer Mindhunter, som sagt, såå bra! Å nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt, vila ut inför en ny vecka. Såg att Helen Torsgården lagt upp en vlogg nu också, bland det bästa med söndagar. Älskar henne! Finns på riktigt två Youtubers jag följer, har fortfarande inte riktigt fastnat för det men familjen Torsgården, såå söta och fina!! 
 
Nu ska jag avrunda. Hoppas er helg varit finfin och ni är redo för en ny vecka! 
 
PUSS!! ♥
 
I onsdags testade jag och Olivia Mahalo som jag velat testa ett tag. Alltså wow, så gott!!! GÅ DIT! Detta var glasnudlar med friterat tofu, mango, avokado och diverse nyttigheter/godheter! 
I torsdags var det dags för ytterligare ett restaurangbesök, hehe. Denna gång var det NyKo Kitchen som jag testade med min fina faster och syrran! Vi hade jättetrevligt och maten var supergod, vill definitivt testa andra saker på menyn! 
Väldigt fint därinne! 
Älskade vinkylen! 
Vår goda mat igår! 
Inne på Solli!