/ Life of Sofie /

Måndag 16 December 19| Full rulle

God kväll allihopa! 
 
Jag får försöka vara snabb (som om) då jag har mycket att stå i, som vanligt, haha. Men ville uppdatera innan jag kanske är borta ett litet tag, precis som jag varit! Men guuuud vad mycket vi haft i skolan på sistone? Men det har ändå varit av goda skäl! Våra lärare ville att vi skulle få lite julledigt så de smockade in med plugg dessa veckor från introduktionsstart, så därav mycket förra veckan och inte mycket tid att uppdatera! 
 
Förra veckan var jag på min första rättegång! Å jag hann med en till! Det är en skoluppgift så vi var först på Attunda tingsrätt men där sket det sig så vi bestämde oss för att dagen efter dra till Stockholms Tingsrätt. Efter förhandlingen insåg vi att den inte skulle kunna användas i vår studie (alltså...) så vi fick gå dagen därpå, men då blev det äntligen rätt! Snacka om att vi blev stammisar på tingsrätten, haha! 
 
Helgen som varit så har det hunnits med massor! I lördags träffade jag Emma så uträttade vi lite ärenden, jag passade på och köpa min julklapp som vi skulle ha på julklappsleken dagen därpå! Sedan fikade vi och catchade upp, jättemysigt! Hann dra en sväng till min syster på kvällen också innan jag drog till Olivia där hon, Emelie och Isabelle var! Vi käkade tacos, spelade spel, drack lite och hann dra ut en snabbis! Men i och med att jag inte alls var utklädd för utgång eller hade massor på huvudet stannade jag inte länge innan jag drog hem. Men det blev inte bums i säng, utan jag satt upp till 04.30 (!!!!) för att bli klar med en seminarieuppgift som skulle in senast 10.00 söndag morgon. Å jag kände att jag hellre sitter uppe och när jag väl lägger mig får jag sova ut och inte känna någon stress! Men det blev klart och jag fick sova ett bra tag! 
 
Igår så hängde vi hos min kusin André och hans tjej Emelie hela dagen för minijul! Det var sååå mysigt och de hade ordnat upp så bra! Vi saknade dock lite folk men det var jättemysigt ändå! Det var lite annorlundare rätter på julbordet men det var så jäkla gott och kul med! Kan ju bli lite tröttsamt med samma maträtter varje jul (hela svenska befolkningen hatar mig nu haha) så när det dyker upp nya rätter måste man ju testa! 
 
Idag har jag haft mitt sista seminarium innan jullov!!!!! Alltså smaka på ordet, JULLOV!!! Helt underbart! Sedan när jag kom hem har jag duschat, städat rummet och packat! Imorgon ska jag nämligen iväg!!! Det har varit så mycket att jag inte ens tänkt tanken på att uppdatera om det, då vet man att det är mycket i mitt huvud, haha. 
 
Men när jag väl är framme ska jag säga vart jag är, hihi vad mystisk jag är och superjobbig!!! Nu måste jag dock återgå till packningen, allt är inte klart och jag vill inte packa imorgon bitti, för det kommer vara för stressigt! 
 
Hoppas er vecka startat bra och så hörs vi om några dagar!! PUSS!! ♥
 
Attunda tingsrätt! 
Hur mysig entré? 
Fika i lördags! 
Syrran fick en julgran av oss familjen i julklapp, visst är den fin?? 
Kolla på detta bord! Sååå mycket gott och jag älskar Andrés och Emelies inredning, så fint! 
Dags för efterrätt! 
Julklappsleken! Jag blev en ganska stor vinnare kan jag säga ;-)