/ Life of Sofie /

Tisdag 20 Februari 24| Snart tre veckor

Hej bloggen!! Ett litet tag sedan sist, men livet går i 180 och det händer saker på alla håll och kanter att jag ibland nästan känner som att jag inombords trillar av stolen- men av glädje givetvis! Att en så grå februari är en av de finaste och ljusaste månaderna i mitt liv. Jag kan liksom inte ta in allt, är bara oerhört tacksam <3 
 
Jag har bott i lägenheten i snart tre veckor och stormtrivs. Det har gått bra än så länge *peppar peppar* och jag ser fram emot att komma in i det ännu mer. Det tar sin lilla tid men jag försöker också se det som något att njutas med längs vägen. Bara att det inte går så väl hand i hand med mitt tålamod, hehe... Jag försöker åtminstone! 
 
Annars, dagarna är i full rullning och vi går definitivt mot ljusare tider. Roligheter står på agendan och jag har haft roliga dagar bakom mig. Tänkte att ni får en bildbomb, som vanligt! Ikväll kommer mamma och pappa på middag och jag tänkte att jag ska göra rårakor med smetana, räkor, gräslök, rödlök och löjrom. En lite lyxigare middag mitt i veckan, så trevligt! 
 
Nu ska jag börja avrunda. Vi hörs snart igen! PUSS SÅ LÄNGE! ♥
 
Min första inflyttningspresent. En goodiebag med allt jag älskar, en jättefin bukett och så fick jag en salt- och pepparkvarn från Le Creuset som inte syns, jättefina och så tacksam!! <3
Firade min tjejkompis Sofia som fyllde år med cava på Supper för att sedan sjunga karaoke på Södra teatern, jätteroligt!!
Fikade med syrran på konditori Princess, åt årets första semla, en annan variant bara.
Käkat middag med Gina på Hasselssons och catchat upp, jättekul och så gott samt prisvärt?? Kommer definitivt tillbaka.
Var på tjejmiddag hos Hanna med henne, Angelica och Elin. Supertrevligt och gott! 
Käkat burritos från Mr Burrito and Friends. Aeeee de var helt störda?? Så otroligt goda och där kommer jag definitivt handla ifrån fler gånger! 
Promenerade till Djurgården häromveckan för att käka brunch på OCRA med mamma, syrran och vår familjevän Daiva. Jättetrevligt och gott! 
Spenderat en natt i Linköping med jobbet för att gå på rekryteringsmässan LARM på Linköpings universitet, kul att se Linkan lite snabbt och att få vara på deras universitet. Självklart bjöds det på semlor då det var fettisdagen, mums!!
Somliga går på Harbour Bridge i Sydney medan jag går på Västerbron, jaja jag är glad över att vara en sann stockholmare som nu korsat Stockholms kändaste bro ;-) Firade alla hjärtans dag på Långholmens Wärdshus och blev positivt överraskad. Riktigt bra uppstyrt av restaurangen och jättegod mat! 
Firade min tjejkompis Rebecka i helgen som fyllt år. Tänk att det här är vårt sista år som 20 någonting, HERREGUD!!!
Brunch hemma i söndags, bjuds alltid på en massa gott! 
Senare söndag kväll träffade jag och min syster vår kära faster för middag på Fondueboden, jättemysig och pittoresk ställe. Kul att ha testat fondue i Sverige!