/ Life of Sofie /

Torsdag 29 Oktober 20| Långledigt!

God eftermiddag bloggen!! 
 
Har precis blivit klar med ett nytt inlägg av Schweiz så har precis uppdaterat om det, hoppas ni uppskattar sådana inlägg! Jag tycker själv att det är roligt att skriva om det och sedan se tillbaka, för det är inte på några andra sätt jag för anteckningar/för journal som på detta sätt jag gör i bloggen. Så det är nog mer värdefullt för mig, hehe! 
 
Denna vecka har vi haft den sista veckan i Vetenskaplig teori och metod III och i måndags lämnade jag och min uppsatspartner in vår Uppsatsplan III för bedömning, ett dygn innan deadline, så det bettyde att vi hade ett dygn LEDIGT! Så jävla skönt! På tisdagen fick vi veta vilka andras uppsatsplan vi skulle bedöma, så det gjorde vi klart igår och det blev också klart innan deadline, denna gång var det 2 dagar innan! Å nästa moment börjar inte förrän måndag, så jag har långledigt nu! Så skönt!! Å jag tror att det behövs, för på måndag börjar vår C-uppsats så det blir nog inte att leka med, haha! 
 
Annars, igår kom Alexandra hit som är på besök i veckan och som jag saknat henne!! Vi hängde heeela dagen för att sedan på kvällen åka över till Emma och där käkade vi sushi och catchade upp om allt! Något som är så himla kul är att Emma är gravid!!!!! Nu när de gått ut med det så kan jag nog skriva det på bloggen, haha. Min bästavän från högstadiet är gravid!!! En människa som jag sett utvecklas i så många år och är nu snart mamma är fortfarande lite overkligt för mig. Jag är så glad för deras skull och jag vet att hennes barn kommer få världens bästa föräldrar, finns ingen så ömdjuk som Emma ♥ Längtar så mycket när plutten är ute i världen, så mycket bebisgos!!!! 
 
Imorse vaknade jag och Alexandra upp tillsammans, käkade frukost och sedan hade hon skola medan jag chillade på Youtube, haha!! Vid lunchtid åkte hon hem och då sa vi hejdå för denna gång, men det var inte lika jobbigt att säga hejdå då vi ses snart igen!! Jag och Emma ska nämligen åka och hälsa på henne nästa helg och det ska bli så kul! Äntligen ska vi får se hur hon bor och se oss runt där! Längtar redan! 
 
Nu ska jag strax avrunda, ska fixa lite mer i mitt rum innan jag ska över till H! Idag ska vi laga en maträtt som jag älskade i skolan, nämligen fiskpanetter med potatis och skolans dillsås!! Minns ni den?? Så jävla god!! Hoppas vi gör den lika bra, haha. Återstår att se! 
 
Vi hörs senare allesammans! Puss!! ♥
 
Sushi till middag, yummy!!