/ Life of Sofie /

Lördag 9 December 23| Slutet nära!!

Hallå bloggen! Kom precis hem efter en långpromenad med Lola och sedan fick jag vända direkt i dörren igen för att gå en kortare med Lady. Nu har det gått lite mer än två veckor sedan hennes operation och hon känns tack och lov så mycket bättre. Det har varit en långsam återhämtning men vi är så glada över att det går framåt. Vår lilla Lady<3 
 
December hörni! Hur fan är det här året nästan till ända? Helt galet!! Men än är det några veckor kvar och massor med skoj är inplanerat, så kul. Å jag har haft många roliga dagar sedan vi sist hördes av. Vinterdepression who???? Det är i vanlig ordning, jobb, träffa kompisar/familj, gå på restauranger/barer, promenader och bara göra det bästa av dagarna. Men i och med mitt nya kapitel med lägenhet snart så innebär också mycket tid till att kolla inredning/få inspiration, vilket är svinkul! På måndag ska jag åka och kolla säng, känner att jag nästan är lite sent ute då det ändå är 4-8 veckor leverans på sådant... Men det löser sig!! 
 
Den här veckan har varit väldigt trevlig. I måndags jobbade jag hemifrån och passade på att promenera på lunchen när det fortfarande är rätt "ljust". Efter jobbet handlade jag och sedan bakade jag och tog det bara lugnt. I tisdags var jag på kontoret och vi hade julfika och då bidrog jag med min saffranskärleksmums som blev högt uppskattat, haha. När jobbdagen var slut begav jag mig till Alexandra och så åkte vi in till city för att käka middag på Kommendören med Angelica och Hanna. Det var några år sedan sist. Vi hade jättetrevligt och det var supergott! 
 
Onsdag förmiddag spenderade jag på kontoret och ojjjj vad jag ångrade mig över det. Det var liksom -15 på morgonen när jag gick utanför dörren. Mina näsborrar klibbade ihop sig och jag kände knappt min kropp, haha fy så sjukt!!! Var så tacksam när jag kom hem sen och tänkte att jag absolut inte går ut något mer idag, skippade t.o.m. min dagliga promenad då det inte var nådigt. Men vi firade syrran som fyllde år med god mat och tårta, riktigt nice. I torsdags blev det jobb och sedan mötte jag och syrran vår kära faster för middag på Sin Ramen. Det var sååå mysigt i vanlig ordning. Avslutade kvällen på Balzac. Alla dessa ställen har det blivit kärt återseende den här veckan, kul ändå! Igår träffade jag Josefine efter jobbet, vi lagade räktacos, drack vin och bara åt massa gott. Perfekt start på helgen! 
 
Idag har jag sovit ut, gått långpromenader, kollat jufilm. Jag har en guilty pleasure och det är att jag tycker jättemycket om att se på Hallmark julfilmer, hahaha.... Ska strax åka och köpa vörtbröd med julskinka, är så sugen på det!! Imorgon ska jag gå på julmarknad med Alexandra och Emma och det ska bli jättemysigt. En bra helg! 
 
Nu ska jag börja avrunda. Ha en fortsatt fin helg så hörs vi senare. PUSS!! ♥
 
Den här promenaden har etsat sig fast i mitt huvud. Det var helt makalöst vackert! 
Var på läkarbesök i Sigtuna och då passade jag på att promenera runt lite, så fint vid den här årstiden. 
Min lilla sötnos! 
Firade Emma som var klar med sin praktik, snart är hon färdigbakad redovisningskonsult!
Var och käkade på Oljebaren för ett tag sedan med Josefine, supermysig kvarterskrog. Vi tog sedan en varsin drink på Grus Grus, också så mysigt där!
Fullmåne vid 12-tiden på en måndag. Jag älskar att promenera och bara ta in omgivningen.
Saffranskärleksmums och julfika. 
Fina fina Sumpan!!
Middag på Kommendören. Mindes majsbrödet från sist, så behövde ta det igen. Så gott! 
Mamma gjorde en jättegod och söt tårta till syrrans födelsedag.
Så vackert utanför syrran! 
Tröttnar inte på min promenadrunda!!
Testade Gluttony ramen, tog Sloth förra gången så ville testa någon annan. Den var god men Sloth är mycket godare! 
Påväg till Balzac. Fina fina Stockholm!!
Alla dessa detaljer från mina promenader, älskar<3
Räktacos, sååå gott!
Josefines katt har fått kattungar. Aeee jag tuppar av!!