/ Life of Sofie /

Lördag 29 Juli 23| Uppståndelsen från det döda

Hej bloggen! Wow, det här känns så konstigt för mig trots att det varit så naturligt för mig de senaste åren att skriva ett inlägg här, förut mer med jämna mellanrum men nu på senare år mer sporadiskt. Men idag fick jag världens lust att kika in här och skriva ett inlägg och bara uppdatera utan någon vidare eftertanke. Vet inte om det kommer hålla i sig men kanske mer av att jag tittar in här då och då när jag känner för det :))) 
 
Det var ett tag sedan sist och jag kommer ABSOLUT INTE catcha upp om allt som hänt sedan april, känns som en livstid sedan, haha. Kan snarare dra om det som hänt senaste veckan, det är nog mer logiskt. I söndags natt kom jag hem från Schweiz efter nio fantastiska dagar, min tredje visit där och jag fullkomligt älskar landet och har blivit mer och mer kär i Europa och allt utbud vi har. Speciellt naturen, landskapen och den fantastiska maten! Kaaaaanske kan dra några inlägg om Schweiz, vi får se!! Allt beror verkligen på vad jag känner i stunden, haha. 
 
I måndags kände jag mig nästan jetlaggad (ja, det är ingen tidsskillnad I know) efter så många intensiva dagar och intryck, så jag tog det lugnt, packade upp, duschade, tog en långpromenad- men när jag fick lite mer energi träffade jag Bella och då fikade vi i Gamla stan på Grillska Husets innergård. Supermysigt där! Verkligen perfekt på sommaren och lite som en hidden gem! Tisdagen vilade jag ut och tog tag i det sista med packningen. Skönt! Onsdagen åkte jag och syrran till Konditori Lyran som ligger i Bredäng som också varit på min lista ett tag, ett ställe som passar perfekt på sommaren. Det var väldigt trevligt och lite som en dagsutflykt. 
 
Torsdagen innebar långpromenad, lite deg framför Netflix och på kvällen träffade jag en kompis i Uppsala för drinkar. Supertrevligt! Igår var jag hemma under dagen för att sedan göra mig redo mot kvällen då vi skulle fira Olivia. Vi var ett gäng som åkte till stan, vi käkade på indiska Holy Cow och maten var superdupergod!! Därefter tog vi varsin drink på Paradiso, för att därefter bege oss till Häktet och hängde på deras uteservering. Vi avslutade kvällen på Dovas som var riktigt jäkla sunkig, men billig öl, haha! Älskar pubcrawlings och kul att ha testat många nya ställen på söder! 
 
Idag har jag uträttat lite ärenden, tagit ännu fler promenader och om en liten stund ska jag hem till syrran för myskväll, det blir en lugn och trevlig lördag. Jätteskönt det med! Imorgon ska jag få träffa min älskade Emma som jag inte sett innan Schweiz och jag längtar ihjäl mig efter henne, äntligen<3 Hoppas ni alla har en fin helg och att ni är glada över att jag är tillbaka (kanske!) ;-) 
 
PUSS!! ♥
 
Fika på Grillska Huset. Kommer definitivt tillbaka, fint inomhus med! 
Fika/lunch på Konditori Lyran görs givetvis om. Både jag och syrran kände att det här är ett ställe vi kommer ta släktingar/vänner som besöker oss till. Ett pittoreskt ställe! 
Tyckte jag matchade in lite med inredningen! 
Drinkar på Stationen Svensson i Uppsala. Mysigt ställe! 
Käk på Holy Cow. Tog deras Garlic Chicken Balti och ostnaan, gaaaalet gott! 
Drinkar på Paradiso. Jäkla grym fredag! 
Har varit på Häktet en gång innan och beställt drinkar från deras bar Vänster och måste säga att jag tycker de gått ner sig lite grann i drinkarna. Var inte alls nöjd med min Anaconda :((( Men atmosfären är nice!