/ Inköp /

Skönhetsnytt

Lite nya produkter i skönhetshyllan! Det var verkligen inte billigt att köpa allt på en och samma gång (heh!!) men jag har behövt det mesta ett tag så kände att det var bättre att uthärda smärtan med att lägga klumpsumman direkt än att sprida ut det, haha! 
Nytt värmeskydd till håret från Kérastase! Har använt denna ett väldigt bra tag nu och den passar verkligen min hårtyp! Testade en från Maria Nila en gång efter att jag testat denna och mitt hår blev fettigt sååå mycket snabbare, så denna passar mig bäst (vad jag hittills vet!). 
Balsam från Kevin Murphy! Skonsam mot håret och lukten är ljuuuuuvlig! Har kört på denna serie ett väldigt bra tag med, men funderar faktiskt på att möjligtvis byta efter jag är klar med denna! Vi får se vad jag gör! 
Följer en skönhetsinfluenser på Instagram och hon har tipsat om denna ett flertal gånger och jag har hört väldigt gott om pixi så jag slog till när jag var inne och scrollade på Bangerhead (livsfarligt!!!) och jag har använt den cirka två gånger nu och det är svårt att avgöra men det den ska göra är att återfukta och pigga upp området runt ögonen! 
Tre nya ansiktsmasker! Inte testat någon av dessa då jag fortfarande har en kvar från Sephora (som jag köpte i USA i vintras) så ska bli spännande att testa dessa sen, speciellt den med snigelextrakt....
(bilderna utom den första är lånade från Bangerhead)