/ Life of Sofie /

Måndag 18 Maj 20| Full rulle

God kväll allesammans! Eller snarare god natt?? Äsch, vilket som får duga! 
 
Hur är det med er? Fick världens sug om att uppdatera här från ingenstans när jag scrollade runt här på datorn, kul för er hoppas jag!! Även för mig, som jag saknar bloggen! Den ligger lite i skymundan nu som ni säkert märkt. Delvis för att det är mycket på gång och man har nog tappat bort sig lite grann i denna pandemi. Någon annan som känner igen sig? 
 
Jag har sagt det förr och säger det igen, min blogg får vara en frizon från covid-19, jag orkar inte skriva om det nu. Det är så påfrestande att höra och se om det överallt, så än så länge vill jag inte ha något i min blogg. Vi får se om läget förändras, men inte nu! 
 
Vad har ni hittat på dessa dagar och veckor? Jag har varit upptagen med jobbet och sedan började min sista delkurs nu i slutet av april också, så jag har näsan i böckerna varvat med jobb typ. Jag börjar känna att min hjärna är överarbetad, men det är inte så lång tid kvar med både plugg och jobb samtidigt, så jag härdar ut. Å om jag känner mig rätt kommer jag känna mig rastlös när jag bara jobbar, för innan var jag "upptagen" hela tiden, haha. Det är så typiskt! 
 
Imorgon är jag ledig och då ska jag börja dagen med att gå till syrran för frukost och så ska vi fixa klart morsdagspresenten! Vi är nöjda än så länge så hoppas verkligen detta kommer bli lika bra som förväntat! Tänka sig att jag har framförhållning, haha! Nog syrrans påverkan ;-) 
 
Resten av dagen blir det plugg, ack så kul på ens lediga dag! Har jag sagt att jag längtar tills kursen är över? Ja? Men inte tillräckligt mycket! SOM JAG LÄNGTAR!!!! 
 
Nu ska jag börja avrunda, dags att lägga sig i sängen... och läsa lite!!! Hahaha, ska lägga av! Vi hörs förhoppningsvis snart igen, ni får nog ha lite hänsyn ett tag till, men sen är det på skarpen! Sov så gott! 
 
PUSS!! ♥
 
Mamma gjorde smoothies imorse. DRINK YOUR GREENS PEEPS!