/ Life of Sofie /

Fredag 31 Maj 19| Slutet

Hej älsklingar!!! 
 
Shit som jag saknat att uppdatera här! Nu var det prick en vecka sedan jag sist skrev och massor har hänt. Bara roliga grejer och jag börjar känna att livet känns bra igen. Så sorgsen man låter men menar det inte riktigt bokstavligt talat, men det börjar ändå ljusna upp på ett sätt ändå. 
 
Hallå? Det är sista maj? Det är helt galet!!!!!!! Det är liksom juni imorgon och sommaren officiellt börjar? Det finns ingen finare säsong än sommaren, visst våren och hösten är fantastisk men sommar är bra oavsett. Regnar det? Det är fortfarande sommar. Snöar det? Det är fortfarande sommar. Haha, ni fattar min poäng. Allt blir bra enklare och bättre på sommaren! Å som jag ser fram emot den här sommaren! Kan det vara så att det blir mitt sista sommarlov? (om jag nu inte tar en master). Så den här sommaren ska bli gryyyyym!!!!! 
 
Idag så har jag varit ledig, sovit ut och sedan käkat frukost med päronen. Sedan slöat i mitt rum och pluggat lite. På måndag har jag mitt sista seminarium för terminen och det ska bli helt jävla underbart!!! Lite senare åkte jag in till Söder för att möta H och så skulle vi fika/äta sen lunch på Älskade Traditioner, ett ställe jag velat testa ett tag. De har väldigt innovativa menyer och det var över förväntan. Stället ser ut att vara från mitten av 1900-talet med retromöbler och personalen är klädda som det decenniet. Dit går vi definitivt tillbaka! 
 
Sedan jag kommit hem har jag inte gjort speciellt mycket, städat mitt rum och ätit middag med familjen. Jag ska fortsätta plugga och sedan ta det lugnt resten av kvällen. Började titta på första avsnittet av Chernobyl igår (ligger 1:a på IMDB just nu) och det vill jag definitivt fortsätta titta på. Har alltid fascinerats av typ Ukraina och Ryssland, fråga mig inte varför, hahaha.. Förmodligen för deras coola namn (Babushka, Djamila osv haha) och deras språk. Så utöver att jag är hooked på det så verkar serien grym! 
 
Imorgon och på söndag ska jag jobba och så får vi se vad som händer efter det. Söndag kväll måste jag som senast packa, för på måndag kväll åker jag till Malmö. Woohooo som jag längtar! Nu ska jag börja avrunda. Ha en bra helg!! 
 
PUSS!! ♥♥
 
Förra lördagkväll var jag och H inne på Söder och testade restaurangen Brödernas som finns på lite olika ställen, men vi tog den på Söder då vi skulle gå på bio där efteråt. Min tryffelburgare var jättegod!
KOLLA VAD VI BESTÄLLDE!! EN NUTELLAPIZZA!!! Pizza + Nutella = världens finaste grej i livet!!
Filmen vi valde. Tyvärr inte alls bra! 
I onsdags var jag på TAK med fina Hedvig. Ni ser oss även där i skuggan, jag med kameran i högsta hugg, haha. 
Fina Hedvig och jag! 
Igår styrde syrran upp brunch! Fanns detta och lite mycket mer!! 
Hur fint? 
Våra wraffles!! YUMMY!!! 
Vi delade på en milkshake och chocolate chip cookie. Det här kanske ni inte trodde om mig men jag kan typ räkna på fingrarna hur mycket jag druckit milkshake, jag har bara aldrig gillat tanken att dricka flytande glass? Får liksom bara kväljningar av att se mjukglassen smälta och så ska man dricka det? Hahaha, jag är så störd. Men jag fick i mig lite grann och de tankarna spökade inte då, haha...