/ Life of Sofie /

Tisdag 27 April 21| Soon the end...

Hallå allesammans! Tänkte ta en liten paus i mitt plugg och kika in här! Har tänkt skriva i flera dagar men inte blivit av som ni säkert märker, hehe. Men nu finns det lite tid (prokrastinering av plugg!!) att uppdatera vad som hänt på sistone! 
 
Förrförra helgen så åkte jag och min syster till Emelie (min kusins fästmö) för att hänga med henne, hennes vän Mikaela och så joinade även Paulina (min andra kusins fru, hehe) oss! Det fina med att ha en stor släkt är att man får en massa andra härliga personer på köpet, såsom Emelie och Paulina! Nu ville vi kvinnor (omg är jag en kvinna) umgås utan alla män och utan att det ska behöva vara en familjetillställning! Å vi hade superkul, som förväntat! Jag och Gabriella kom vid cirka halv 7 och åkte inte därifrån förrän 01.30, jag ville inte ens åka hem då heller, haha!! Vi åt supergod mat, drack massa gott och babblade ikapp och skrattade över en massa saker! Så härlig lördag! 
 
Söndagen var inte sämre heller! Jag träffade Gina och vi brunchade på Pom&Flora som jag knappt minns sist jag var där!! Vi catchade upp allt som hänt på sistone och det var lika trevligt som vanligt! Vi ska ses snart igen och då köra pardejt, hur trevligt! Resten av veckan bestod av plugg, gym, jag träffade Emma och Teddy (obligatoriskt att ses minst 1 gång i veckan hehe) och nu i helgen träffade jag Olivia, Angelica och Isabelle hemma hos mig. Vi käkade tacos, babblade och spelade ett roligt kortspel, Olivia är bäst när det kommer till en massa roligt spel, haha! Söndagen körde jag ett gympass och hade sedan min SPA-dag, som jag har för mig själv på söndagar! Så skönt och välbehövligt! 
 
Nu tänkte jag avrunda men kikar nog in snart igen och visar lite nytt som jag införskaffat. Jag personligen älskar att se sådant, så hoppas ni uppskattar det med, haha. Annars hörs vi snart igen!! Tänk att det snart är slut på april (min dramatiska rubrik haha) och det snart är maj, SÅ jävla underbart!! 
 
Puss!! ♥
 
Kolla så fin detalj i drinken, älskar!! En ätbar blomma dessutom! 
Fina Doris!! 
SÅ nice! 
Längtat efter acaibowlen så länge!! Tycker dock inte den är lika god idag, har jag blivit mer kräsen eller har de tappat det lite??