/ Life of Sofie /

Fredag 26 Mars 21| Lugn vecka

Go kväll allesammans! Har precis pausat upp ett avsnitt av Marriage or Mortgage, ett koncept jag var lite skeptisk till i början men nu är jag helt såld. Serien är så underhållande och jag saknar USA så mycket när jag ser det, haha! Finns så många ställen jag vill åka till när det är "resesäkert" att åka igen att jag inte vet vart jag ska börja eller hur pengarna ska räcka till, haha... 
 
Annars!! Var ett bra tag sen jag kikade in här men det har varit hektiskt vissa dagar och så har jag inte hunnit klämma in någon uppdatering, men nu så! Senaste veckan har varit rätt lugn och det har inte varit så händelserikt, men så blir det ibland! Igår var jag i alla fall i Bromma Blocks med H och min brorsa för käk på KFC och strosa runt lite i affärerna där, en supermysig torsdag! Men jag är verkligen inte världens största fan av KFC och känns inte alls som att det smakar samma sak här i Sverige som i USA?? Känner mig som en amerikansk patriot efter mitt första stycke och nu det här, haha! Aja, det var i alla fall trevligt och mysigt!! 
 
Idag så var jag på bilbesiktning och sen så träffade jag en efterlängtad Denise! Vi käkade en sen frukost ihop och catchade upp det mesta, jättemysigt! Sedan dess har jag behövt fixa i mitt rum, helt otroligt att jag storstädade för typ 2-3 veckor sen och det går så fort innan det blir stökigt igen?? ORKAR INTE!! Men istället för att det ska ta jättelång tid att storstäda försöker jag bli bättre på att småstäda lite då och då, då går det mycket fortare och krävs inte lika mycket energi, hehe! Nu resten av kvällen tänkte jag fortsätta kolla serien och kanske ta ett bad, vi får se vad som händer! 
 
Imorgon ska jag käka middag med Olivia och Angelica i stan så det ska bli supermysigt, lite käk och drinkar tänkte vi! Söndagen ska jag hjälpa H att flytta, något jag inte ser fram emot haha men det är bara att ställa upp!! 
 
Ha en fin helg allesammans!! PUSS! ♥
 
I söndags var vi på Bögs gård, grillade korv och myste!! En så mysig söndag! 
Käk på KFC!