/ Life of Sofie /

Måndag 29 April 24| Kontinuerliga jag!

Hejjjjj!!! Tar ett avbrott i städningen, såhär klockan 22 på kvällen. Förstår inte ofta vart min energi kommer ifrån när man har hållit igång en hel dag, men det är väl tacksamt med tanke på att vi ska ha främmande imorgon och då kan det ju inte vara en svinstia här!! Inte för att det någonsin skulle bli så, hehe... menar mer bara att det är extra rent och fräscht!! 
 
Då var vi här igen då, en vecka prick efter senast. Kontinuitet! Det har varit roliga dagar, i kontrast till veckan innan och det behövdes. Full rulle och det vankas full rulle denna vecka med, även veckan därpå och troligtvis veckan därpå??? Äsch, det älskar jag! Även roligt med alla bilder här också, det tror jag de flesta uppskattar. 
 
Idag har varit en bra start på veckan och det var roligt att få träffa Olivia på middag efter jobbet. Måndagslyx! Men nu måste jag börja avrunda för att hinna städa och sedan gå och lägga mig i rimlig tid. Imorgon är ändå trots allt en arbetsdag innan det är Valborg, ska bli kul! Hoppas ni får fina dagar framför er :-) PUSS!♥
 
Det blev kålpudding förra veckan, givetvis! Å det var sååå gott! Svensk husmanskost i mitt hjärta<3
Enhetsdag och det innebär god lunch! 
Vi hade därefter AW på Signalfabriken och det var supertrevligt.
Jag gick därefter på en andra AW och mötte upp denna finisen, så kul att catcha upp och jag gillade verkligen Coquetel Social! 
Lite bubbel och chips innan utgång! 
Lite fest på Nosh and Chow, roligt en torsdagskväll! 
I fredags fick jag/vi äntligen testa Dåndimpens, bagels är ju något bland det finaste vi har och jag har bara hört hyllningar till stället så jag kunde inte låta bli att vallfärda dit. Och OM det var värt det! 
Ett dygn spenderades på Smådalarö för att fira F i efterskott och vi båda njöt av den rofyllda omgivningen och att bara få ta det lugnt. Så mysigt hade vi<3
I lördags styrde Alexandra och Carl (mitt favorit host-par) fest för att fira deras återkomst till fina fina Sverige och det var så kul!! 
Å igår ville mina föräldrar/familj fira F i efterskott och dagen till ära fick han välja exakt vad han ville äta/fika. Vad tror ni människan väljer? Flygande Jacob och blåbärspaj, hahaha jag orkar inte. Hade det varit jag hade det varit Wagyu kött och typ glassbomb med italiensk maräng till efterrätt. Men gillar kontrasten<3
Idag var jag på workshop och det bjöds på Hawaii Poke till lunch, mycket gott!! 
Middag på Chez Jolie med Olivia och vilken fantastisk miljö. Så fint och maten var verkligen superb!!