/ Life of Sofie /

Söndag 22 Maj 22| 2 veckor senare...

Hallå bloggen! Nu har två veckor passerat sedan vi sist hördes av, men nu är jag tillbaka och har massa trevligt att dela och fina bilder att visa. Då är det allra roligast att blogga, annars känns det bara som att det är något man behöver krysta fram, men icke i detta läge! 
 
Sist jag uppdaterade var jag sjuk och på bättringsvägen, men på måndagen var jag fortfarande inte helt återställd så var inte på jobbet förrän på tisdagen. Då hade jag också jobbat hemifrån några dagar innan jag blev sjuk också, så det kändes som år och dar sen jag var på kontoret senast. Men det gick snabbt att komma in i rutinen igen ändå. Jobbveckan rullade på snabbt och smidigt. 
 
På fredagen efter jobbet mötte jag pappa för att käka med honom innan vi skulle på konsert. Introducerade honom till ramen och det tyckte han om! Vi var nära Konserthuset och käkade på Tokyo Ramen, inte den bästa ramen jag ätit men fortfarande jättegott. Efter middagen mötte Alexandra upp oss och så gick vi in i Konserthuset för att göra oss redo för att se Yuja Wang, en av världens främsta kvinnliga pianister. Vilken konsert!! Så otroligt talangfull, jättehäftigt att se! Efter konserten åkte vi hem direkt då jag och Alexandra hade en tidig morgon framför oss.
 
På lördag morgon vaknade vi runt halv 7 för att göra oss redo och åka mot Borås! Vi skulle ha överraskningsbabyshower för Cornelia och åkte mot Borås med Cornelias svägerska. Vi var framme runt 12.30 och Cornelia skulle inte komma förrän 14.00, så vi hade gott om tid på oss för att göra oss redo och dona klart. Vi var hemma hos Cornelias mans syster, hennes andra svägerska, som hade gjort så fint. 
 
När klockan blev 14.00 klev Cornelia in och vi skrek: "SURPRISE!!!" och hon blev så förvånad!! Exakt den reaktionen vi ville ha, haha! Hon hade ingen aning och det var så kul! Så roligt att få se henne igen och med sin fina mage! Det var en jättetrevlig babyshower och matkoman ska vi inte ens snacka om...
 
På kvällen blev det Eurovision hemma hos Cornelia och Sorny och det var så kul att äntligen få se deras nya hem som är sååå fint! Efter Eurovision var klart så blev det direkt i säng och då var jag lagom död, haha. Men vilken rolig dag! Söndag morgon åt vi frukost ihop och vid 12 började vi röra oss därifrån. Det blev kort och intensivt men snart träffar vi Cornelia igen och det längtar jag efter♥
 
Veckan som har gått har inneburit jobb (uppenbarligen) och lite skoj efter jobbet. Igår hade jag min faster, min farbror och min kusin André här tillsammans med min familj för att fira min examen i efterskott och det var så trevligt att få vara alla samlade igen! Vi åt god mat, catchade upp och pratade om allt som händer i världen. En lördag mitt i prick, att få vara med min älskade familj♥
 
Idag har jag sovit ut, duschat, haft min lilla spadag och uträttat lite ärenden. Senare ikväll ska jag träffa Angelica och Olivia för att käka middag ihop och catcha upp. Ett perfekt avslut denna vecka! Hoppas ni haft en bra helg. 
 
Nu ska jag avrunda. Hörs snart igen! PUSS!!♥
 
Käk på Tokyo Ramen.
Yuja Wang! 
En roadtrip är inte komplett utan min favvojuice<333
Cornelias svägerska hade ordnat så fint!
Finaste mom to be!
Såååå god mat!
Blev två rundor, hehe...
Skriver lite hälsningar till Cornelias lilla kille i magen och till Cornelia!!<33
Vi körde en lek där Cornelia fick gissa vilket bebiskort tillhörde vem, det var hon grym på ;-)
Yummy!!!
Cornelias svägerska bor precis vid vattnet och det var så rofyllt.
Hemma hos Cornelia, det var verkligen sååå fint.
Prepp inför Eurovision!
Påväg hem, älskar att åka förbi Vättern. 
Jag och mina fyra kollegor käkade på BC Burgers i onsdags, det var så trevligt och det blev invigning för uteservering för mig i år!
I fredags åkte jag hem till Alexandra efter jobbet för att mysa ihop och så gjorde hon Amaretto Sour till mig, de blev sååå goda och vi blev så nöjda!
Maten som bjöjds igår! Jag var väldigt nöjd med valet och tror alla var det, hihih<333
Min farbrors sambo är grym på DIY-projekt och här hade hon gjort en jättefin ask speciellt för min examen. Ska visa er kortet vid ett annat tillfälle, det var sååå otroligt fint!