/ Life of Sofie /

Onsdag 30 December 20| BYE SHITTY YEAR!!!

God kväll allesammans!! 
 
Det har ekat tomt här jäkla länge nu och jag tänkte faktiskt uppdatera här igår men då strulade hemsidan, så det blidde inte av! Men hallå på er allesammans och god fortsättning! Inte ens en pandemi kan stoppa en hetsig julafton, haha skämt åsido! Samtidigt som det varit mycket inför julafton så har det också varit mycket med plugget, uppsatsen skulle ju in två dagar före dopparedan! Men det löste vi! Så julledig har jag fått vara! 
 
Några dagar innan julafton träffade jag och Alexandra en tjejkompis som var på besök från Nice, det var supermysigt och roligt! Inte träffat henne på 3 månader, som jag saknat henne! Jag passade även på att lösa de sista julklapparna, bästa fina jag med så bra framförhållning <3 Dagen innan julafton höll vi på och dona hela dagen, det kändes som att vi gjorde hur mycket som helst men ändå stod vi på julafton och hade så mycket att göra? Hahaha, jag orkar inte! Vi var i alla fall väldigt duktiga! 
 
Julafton var en riktigt fin och bra dag! Jag har ju inte varit hemma de senaste 2 åren så denna julafton blev speciell! Dock blir det knappt någon Kalle Anka längre, haha! Min kusin Daniel, hans fru Paulina och deras barn var här med oss och vi hade det så kul! Så kul att äntligen vara återförenade! Blev en sen natt, var inte i säng förrän 02.30 och då var jag laaaagom död! 
 
Resten av helgen spenderades hemma och med vänner! Det behövdes verkligen, haha! I måndags var jag ute med mamma och gjorde lite ärenden, mysigt med egentid! På kvällen kom min älskade H hem då han har varit i Karlskrona i lite mer än 2 veckor, det var så fint att se honom igen! Som jag saknat honom ♥
 
Igår så träffade jag Emma & Alexandra för massa mys, supertrevligt! Kvällen spenderade jag givetvis med min älskling, vi tittade på Polarexpressen som jag aldrig sett förut!! Helt sjukt att jag missat denna? Den var så fin! Idag så har vi bara degat hemma, väldigt skönt!! Känns så konstigt att det är nyårsafton imorgon men samtidigt känns det också jättebra? Snälla låt det vända och låt oss få ha ett riktigt bra 2021, jag ÄR SÅ LESS som resten av jordens befolkning!!! 
 
Nu ska jag börja avrunda här, jag känner att det är snart dags att sova så man är utvilad inför den långa dagen imorgon! Hoppas ni alla har en fin nyårsafton och så hoppas vi att 2021 blir vårt år igen!! 
 
Ses nästa år!! ;-) PUSS!! ♥
 
Hemma hos syrran! Syrrans väns hund var så söt och julfin! Syrran hade också briljerat med plockbordet, hon är så duktig!! 
På söndag firade vi brorsan med två av hans favoritgrejer, pizza och chokladtårta! 
Häng i Uppsala! Först fika på Ofvandals konditori, sedan stroll i Uppsala och till sist blev det lite käk på Güntherska! Man får inte ketchup till pommesen utan tryffelmajo?! Bästa jag hört! 
Käk hemma hos Emma, så mysigt! Lekte med Elton som vanligt, haha! 
Julaftonsmorgon! 
Traditionen har inte ännu dött! Låg en chokladtomte i min julstrumpa, haha! 
Lilla jag! 
Massa gott käk! Å morsan hade dukat så fint! Pappa fick åka till skogen och plocka granris för att det skulle bli såhär bra, haha! 
Hundarna fick givetvis julklappar de med! En liten ny säng!! 
Fika mitt i natten! 
Varm choklad <33
Sallad igår!