/ Life of Sofie /

Onsdag 31 Januari 24| Slutet på en era

God kväll bloggen!! Mitt sista inlägg här hemma innan flyttlasset drar imorgon. Imorgon får jag äntligen mina nycklar! Kan inte förstå att det gått 3 månader sedan jag köpte lägenheten och där och då kändes det som en evighet tills denna dag skulle komma- men nu är vi här! Jag är så otroligt förväntansfull och det kommer bli så oerhört roligt. Jag börjar också känna mig lite mer lugnare i kroppen än vad jag varit innan, just för att jag är lite mer förberedd nu än vad jag tidigare varit. Det är fortfarande massor kvar men känner ändå att det går framåt! 
 
Annars, förra veckan var sjukt hektisk och det kan nog vara en bidragande faktor till att det gått så fort hit, hehe. I tisdags tog jag och min kollega Carl flyget till Luleå där vår hyrbil också väntade på oss. Vi styrde kosan mot Piteå där vi skulle checka in på Pite havsbad, vilket vi inte kunde utnyttja. Så himla synd att vara på den anläggningen och inte kunna bada, men får väl åka tillbaka ;-) Vi checkade in och sedan rörde jag mig mot min kusin Emma som bor i Piteå för att träffa henne och hennes familj. Supertrevligt att kunna blanda nytta med nöje! Onsdag morgon åkte vi tillbaka till Luleå för att stå på Luleå tekniska universitets rekryteringsmässa med våra kollegor från Luleå, en jätterolig dag och kul att få träffa dem samt se universitetet. Efter mässan åkte jag och Carl in till Luleå centrum för att käka middag innan vårt flyg. Flyget hem gick snabbt och smidigt, jätteskönt! 
 
Torsdag förmiddag beger jag mig till Åre med Olivia, David och Josefine för att spendera helgen där. Vi är inte framme förrän sent, jisses vad långt det är att köra till Åre! Men det gick bra och smidigt, Olivia och David var bra förare! Väl framme åt vi sen middag och knäppte oss en varsin cider. Helgen spenderades i skidbacken, spel, god mat, bastu och utgång. Jag är så glad att jag börjar lära mig att åka skidor och så tacksam för David som var en så bra instruktör- inte konstigt då han jobbat som det! Men ändå! Vill åka skidor varje vinter och nu har det ju blivit av sen varje varje vinter från 2021, så det är en tradition jag vill upprätthålla!
 
Sedan vi kom hem i söndags kväll har jag jobbat, packat och träffat en tjejkompis. Idag hade vi en utbildningsdag på jobbet och det var superkul, dock en väldigt lång dag. Efter jobbet åkte jag och hämtade min router för att vara helt kittad inför imorgon. Vilken grej!! 
 
Nästa gång jag uppdaterar blir från lägenheten. IIIIIHHH mitt nya kapitel- jag är så redo! Ha en fortsatt fin vecka finisar, jag svävar lite på moln jag! PUSS!! ♥
 
Dags för Lule!! 
Ögongodis!!
Framme i Luleå! 
Påväg mot Luleå. 
Slutdestinationen.
Min kusin Emmas fina son Noah, så go och söt liten kille.
Luleå tekniska universitet. Vilket campus! 
Luleå centrum och käk på Taps&BBQ, riktigt gott. 
Luleå flygplats var riktigt fin. 
Framme i Åre och ICA butiken var så gullig. Så passande i miljön! 
Cider och spagetti och köttfärssås till middag, bra grejer! 
Fina fina Åre! 
Lunch på Crowded House i backen. Tog en Croque Monsieur, älskar!! 
Kan inte sluta f.o.t.a.!!!!
Afterski på Verandan, svinkul!! 
Vi var i Olivias lägenhet och den var så mysig och fin!
Blev upphämtade av världens största taxi för att komma ner till centrum, tyckte det var så kul???
Middag på Supper som blev världens sittning då vi träffade på vår kompis Filip som också var i Åre samtidigt, jättekul hade vi! 
En utgång på Bygget blev det, men vi var nog äldst där så det blev inte långa stunden, haha.
02.00 vandrar vi in till Åre centrum för att ta oss hem. Det var snorhalt??? LIVSFARLIGT!!
Hejdå Åre och tack för denna gång. På vägen hem såg vi faktiskt två renar, så vackra!!
Utblick över fina fina Stockholm! 
Tog ett glas bubbel igår på Prospero innan jag mötte min kompis på Vineriet, går definitivt tillbaka till Prospero! 
Fick en god lunch på jobbet idag!!<3