/ Life of Sofie /

Lördag 23 Oktober 21| HELG!

Hallå bloggen!! Nu har det gått ganska exakt två veckor sedan jag sist uppdaterade här och det är bättre glapprum än de två senaste inläggen, så det är något, eller hur?! Jag försöker så gott jag bara kan men det känns som att det alltid är något och att jag har miljontals tankar i huvudet konstant, men jag vet att så fort det börjar bli "lugnt" blir jag rastlös men på detta sätt blir bloggen "lidande", dvs 2-3 inlägg i månaden, haha. Men nu ska jag sluta babbla om onödigt trams!! 
 
Det har varit två veckor med plugg, jobb och familjetid! Har inte haft jättemycket energi till annat men nu har jag laddat mina batterier och vill träffa allt och alla, haha! De två senaste veckorna har jag också blivit så otroligt less på att förhålla mig till universitet, mer än någonsin tidigare och fyra år (snart 4,5!!!) på universitet sätter sina spår, så jag känner mig ganska klar, haha!! Men jag får kämpa på lite till! Den här veckan har vi haft vårt sista seminarium i denna delkurs som var Kvalitativa forsknings-, bearbetnings- och analysmetoder! Jag är less på uni och jag är less på vetenskapliga forskningsmetoder, haha!!! 
 
Efter seminariet i onsdags fick jag ladda om till vår hemtenta som släpptes dagen efter klockan 08.00 på morgonen och som skulle in igår vid 16.00, så 1 dag och 8 h fick vi på oss att skriva! Jag blev klar vid 15.00 och då snackar vi MÖRBULTAD!! Jag la mig inte förrän 04.30 i natten till fredag och gick upp vid halv 11 redan för att fortsätta, det satte sina spår under hela gårdagen, fyfan. Jag var även vaken under tiden som media gick ut med att Einar blivit skjuten till döds, så oerhört tragiskt </3. 
 
Men tentan åkte in vid 15 och då kunde jag äntligen slaaappna av!!! Nu har vi bara en liten delkurs innan vi sätter igång med C-uppsatsen och jag trodde aldrig att jag skulle säga det men jag längtar så mycket till C-uppsatsen, just av anledningen att man får disponera sin tid precis som man vill. Okej, jag måste ändå tänka på mina uppsatspartners men inget obligatoriskt seminarium (handledartider bestämmer vi själva!!), tack och lov!!!! 
 
Igår kväll tog jag det lugnt, myste hemma och sedan kom Daniel och Paulina med barnen så det blev familjemys, perfekt avslut på dagen! Idag har jag sovit ut och hjälpt morsan att annonsera ut massa prylar som bara står och dammar, så skönt det ska bli att bli av med massa gamla grejer!! Senare ikväll ska jag till Emma och mysa med henne och Teddy och beställa hämtmat, riktigt mysigt! Imorgon har jag inga planer men jag och H hittar garanterat på något, kanske brunch i stan eller något annat söndagsmysigt! 
 
Dags att avrunda. Ha en mysig helg! PUSS!! ♥
 
Förra helgen var jag ute med familjen och plockade svamp och titta hur mycket trattkantareller vi hittade?? Även Karl Johan! Det var så härligt och vädret var verkligen perfekt! 
Var även och firade dessa raringar!! 
Testade Ri Cora på Götgatan med Josefine som jag velat testa länge! Det var helt okej, absolut en fyllig buffé men då blir det lätthänt att saker och ting blir smaklöst just för att fokusera på att stocka upp! Jag har verkligen släppt hela buffékonceptet och Ri Cora fick vara slutet, haha. 
Var i stan och fick en väldigt fin start på dagen!