/ Life of Sofie /

Söndag 26 April 20| Brunch-söndag

God kväll allesammans! 
 
Kollade precis klart Helen Torsgårdens söndags-vlogg, älskar den kvinnan! Hon verkar så ödmjuk, jordnära och lever ett så himla mysigt liv! Jag älskar ju storstäder men jag skulle gärna vilja varva det med landet. Drömmen är ju att ha en "sommar"stuga (en stuga som man kan åka till året om helst haha) och gärna i ett sådant område såsom Helen bor i, att det ändå finns civilsation runtomkring och stor trädgård! Det är snarare inte en dröm, utan ett mål! 
 
Hur har ni haft det på sistone? Jag har haft det väldigt bra, tagit vara på ledigheten från mitt plugg. Men imorgon börjar sista delkursen för terminen, det är galet vad tiden gått! Samtidigt som jag är jävligt opepp på att läsa kurslitteratur igen så är jag ändå jävligt pepp, för det är sista delkursen ifrån SOMMARLOV!! Det är en jävligt fin tanke ändå, så jag får försöka tänka positivt, haha! 
 
Helgen har varit skön och rätt lugn! Gårdagen spenderades någon timma på IKEA, vi försökte vara så snabba som bara den, in och ut verkligen, haha. Jag kan tänka mig att IKEA är någon form av avskräckning för folk som inreder, då det är så hetsigt, men de senaste gångerna jag varit på IKEA har jag bara känt: "Jag vill flytta hemifrån nu!!!". Så det var absolut en sådan stark känsla igår, haha. Men förhoppningsvis dröjer det inte alltför lång tid nu innan det är dags! Absolut inte detta året, men snart! 
 
Idag styrde syrran upp brunch för vår familj och Bella och hennes mamma. Det var jättemysigt och så trevligt! Älskar brunch på söndagar, kan inte det vara ett måste? Det är verkligen en perfekt tradition och speciellt att få äta scones? Alltså scones är verkligen underskattat, det är såååå jävla gott! Mer scones åt folket! 
 
Jag ska strax avrunda denna dag och denna fantastiska vecka. Jag ser fram emot nästa, kan ni tänka er att det blir maj månad på fredag? Det känns typ absurt men så rätt i tiden ändå, haha. Jag ska försöka klämma in några mer inlägg denna vecka, har införskaffat lite nytt på sistone så ett shopping-inlägg kanske är uppskattat, lite variation åtminstone! 
 
Hoppas er helg varit bra och att veckan blir fin. Som sagt, stay safe ♥
 
PUSS!! 
 
Syrran vet hur man arrangerar brunch! Morsan bidrog med kardemummabullar och jag knåpade ihop chokladbollar, vet ärligt talat inte sist jag gjorde några?? Det är också barnsligt gott! 
Att mysa min älskling är bland det bästa jag vet ♥