/ Life of Sofie /

Torsdag 27 Oktober 19| Bra helg på ingång

Hej finisar!!! 
 
Har precis pausat upp ett avsnitt av The Crown. ALLTSÅ herrefuckinggud?!?!?! Den nya säsongen är helt makalös!! Jag brukar alltid pausa upp saker och ting men nu sker det jävligt sällan (jokes on me) och det är ju för att man inte kan sluta titta!! Fantastiska skådespelare och produktionen är helt enastående. Vill veta allt om kungafamiljen och vill bara ha mermermermer!!!! Har ni inte sett The Crown så schas iväg med er, ni kommer inte ångra det!! 
 
Annars! Idag har varit sista "lediga" dagen denna vecka. Jag hade en inlämning till igår kväll och då har vi varit lediga från skolan denna vecka, men imorgon börjar vår nya delkurs då detta var det sista momentet för den kursen! Ser väldigt fram emot den och det är dessutom min sista?! Jag är i chock, två delkurser har redan gått och nu är vi inne på vår sista, terminen är snart över!! Helt galet! 
 
Min sista "lediga" dag idag har mer eller mindre spenderats på Mall of Scandinavia. Jag skulle käka lunch med Olivia och Isabelle så vi hamnade på Vapiano och hade jättetrevligt! Efter det hade jag stämt träff med Hedvig och det blev också av på Mall of Scandinavia, haha! Vi strosade runt lite och sedan satte vi oss på Espresso House och babblade vidare. När jag och Hedvig gick skilda vägar hade Isabelle slutat så vi samåkte hem, så rolig dag! Jäääävligt mycket intryck att ta in dock, jag och Hedvig funderade på om vi skulle åka hem och låsa om oss för att inte höra mer, haha! Vad är det med vissa dagar? När något väl droppar, droppar tusen saker till?!?!! Som en dominoeffekt typ! 
 
Nu har jag i alla fall varit hemma ett tag, har duschat, rakat benen, haft hårinpackning och nu smort in benen! Ska senare ikväll ha ansiktsmask, föna och platta håret så är jag nästan good to go för helgen! Jag har nämligen världens roligaste helg på ingång! Imorgon kväll ska jag bege mig till Arlanda för att sätta mig på ett plan mot Göteborg och där hämtar Cornelia upp mig för att åka vidare till Borås och där väntar en hel helg med henne och Alexandra!! Alltså är i sådan extas, det ska bli så kul!!! 
 
Nästa gång jag skriver blir efter helgen och då uppdaterar jag er om min garanterat underbara helg i Borran!! Kan inte bli annat än lyckat när jag får umgås med två av mina bästavänner en hel helg!! Så vill jag alltid ha det!! 
 
Nu är det dags att röra på påkarna!! Hörs efter helgen, ha en fantastisk helg allesammans! FÖR DET SKA JAG HA!! 
 
PUSS!! ♥
 
 Jag och min finaste Cornelia förra året! 
Min pasta idag!