Onsdag 31 Oktober 18| Sophie's Choice

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag peeps!! 
 
Vad hittar ni på? Själv ska jag strax sätta igång och plugga. Jajamensan vad kul! Men på fredag vankas det hemtenta för denna delkurs och jag känner mig rätt förberedd, men behöver läsa på lite då jag inte hann läsa all kursliterattur som skulle läsas till igår. Så får lägga på ett kol! 
 
Igår hade jag min sista seminarium för denna delkurs och det var jättekul! Jag älskar undervisningsformer när man får bolla med andra och bli inspirerad. Inför denna seminarium hade vi även en inlämning så jag och min grupp möttes 2 h innan och behövde inte jobba med uppgiften efter seminariet, så skönt att vara ute i god tid! 
 
När jag kom hem ca 2 h efter seminariets slut (jävla SL!!!) så var det bara att svira om till nya kläder innan jag satte mig i bilen så åkte jag och familjen till stan. Vi hade bokat bord på TGI Friday's på Stureplan där vi skulle träffa kusinerna Daniel och André med respektive + barnen och så min kära Henrik! 
 
Vi käkade massor med god mat och hade mycket att babbla om. Fantastisk kväll och kul med mitt i veckan! Alltid så fantastiskt att få träffa familj och släkt. Man måste ta vara på det ♥
 
Imorse sov jag ut och kollade klart Sophie's Choice med Meryl Streep som jag velat se länge. Jag älskar att kolla gamla filmer och denna var verkligen helt fantastisk. Finns på Netflix och rekommenderar den verkligen. Lång men bra story! 
 
Nu ska jag börja röra på mig och vara lite produktiv. Vi hörs senare! 
 
Puss!! ♥ 
 
Det här måste nog varit det rikaste jag sett. Ha sin dator som bordsunderlägg? Haha! 
Världens sötaste lille bordsgranne! 
Fooooooddd <333333
Till top