En timma kvar tills poolpartyt!

Life of Sofie Permalink0
Hej sötisar, hur är det med er? Med mig är det toppen, har vart hemma hos Hannahs mormor och tagit det lugnt, var inte där så länge. När jag kom hem då skulle man diska, kul. Nu är jag inne på playahead och har lagt in lite bilder från Spanien. Om en timma är det poolparty hos Desiré och det ska bli kul kul, jag glömde tyvärr fota det jag köpt och har slagit in det, förlåt mig, jag är så glömsk! Vi kommer ha så kul, som jag sa så kommer kameran med så ni får se på dem ikväll, imorgon eller övermorgon, haha. Nu ska jag gå, ha det bra för det ska jag ha, puss!

 Hoppas det inte blir så här fullt!

Latmask!

Life of Sofie Permalink0
Ja här sitter man fortfarande i pyjamas och morgonrock, klockan är fem i tolv och jag måste gå och väcka mamma, sen ska jag fixa mig och efter det ska jag till Hannah och vara med henne. Vi hittar säkert på massa skoj, sen ska hennes kusin också vara med, så vi får väl se sen. Nej nu har jag bråttom, stressigt stressigt!

Ha en bra eftermiddag, puss!

Lördag 30 Augusti 08| Tidig morgon

Life of Sofie Permalink1
God morgon mina söta läsare, här sitter man helt pigg. Jag la mig i sängen klockan halv elva och läste min nya FRIDA tidning, där Kenza är på omslaget, hennes första omslag. Rolig roligt, jag somna i alla fall vid elva, skönt. Men det jobbiga var att jag vakna halv åtta, så jobbigt. Jag vakna av att min syster gick omkring i hallen, så blev riktigt sur på henne. Fast det gör ändå inte så mycket, ville försöka vakna tidigt. Idag ska jag i alla fall på poolparty hos Desiré, det ska bli hur roligt som helst, det kommer nog vara ändra fram till tolv eller något. Så det ska bli kul, vi kommer göra massa roliga grejer, självklart följer kameran med, så ska visa lite bilder senare.. Och vet ni vad? Imorgon blir det bara en vecka kvar till min födelsedag, läääängtar så mycket!

Nej nu ska jag gå, ha det bra söta läsare, puss!
Till top