Shopping i USA del 5 (sista inlägget)

Inköp Permalink0
Rolig historia bakom denna. När jag var i San Francisco hittade jag denna och blev förtrollad direkt. Men fick inte köpa den för mamma då sömmarna lossnat osv, å det struntade jag fullkomligt i, men om mamma säger nej så är det nej. Var inte glad, haha. 1 vecka senare när jag var hos min moster i Turlock så var vi inne i den butiken (det är en kedja men väldigt stor och man vet aldrig om alla plagg finns där) och så ser jag den hänga där, så var den dessutom helt perfekt. Då kunde inte mamma säga något, haha! Från ONE♥CLOTHING.
Min nya favoritaccessoar! Har verkligen insett hur snyggt det är med ett armbandsur på handleden, ser så classy ut! Från Macy's. 
Tunn vit lång och snygg kofta från Forever21.
Köpte de svarta loafersen i grönt också, kunde inte låta bli när de är så snygga. Från Carlos. 
Slip in sneakers från Nine West.
 
DET VAR ALLT! På återseende USA's shopping! 

Tisdag 30 Juni 15| Juni närmar sig mot sitt slut..

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag allihopa! Vaknande för cirkus 2 timmar sedan och sedan dess har jag varit väldigt produktiv. Älskar när man startar dagen med att vara produktiv! Då känns det som att dagen är oändligt lång och att man hinner göra massa annat! Håller ni inte med? 
 
Igår så var det i alla fall jobb för hela slanten och när jag kom hem hjälpte jag mamma med lite städning, jag diskade och strykte lite kläder innan jag träffade Pierre och Rita. Vi handlade lite godis på ICA Maxi och kom sedan hit, vi satt ute på vår altan innan vi fick nog av alla mördarmygg och flyttade oss in till köket där vi spenderade ytterligare 2 timmar. Skjutsade hem dem vid 01.30, då var vi alla lagom trötta. 
 
Idag ska jag städa mitt rum och fortsätta vara produktiv! Får se vad som händer mer! Hörs senare, puss! ♥
 
Woop woop!! 

Shopping i USA del 4

Inköp Permalink0
Har en exakt likadan i blått som jag köpte i Kanada förra sommaren, så nu när jag såg denna var jag tvungen att slå till i vitt också, så fina modeller! Från Monteau! 
Apsnygg klänning, älskar skurningen längst ned. Från märket Pink Rose.
Vita Vans som jag velat ha ett tag! Tycker det är svårt att finna Vans i Sverige?? Men i USA finns allt så köpte dem där =)
Till top