Måndag 27 Juli 16| Soon June finished FINITO

Life of Sofie Permalink0
Hej hej i stugan. Allt bra med er? Med mig är det bara bra. Har varit ledig idag och sovit ut, sååå skönt! Jag har dock inte varit så produktiv som jag velat vilket är lite skamligt. Eller? Neeeeeeeej då! Eftersom jag trodde det var måndag igår så var jag produktiv igår efter mitt jobb. Så idag för mig är det söndag vilket betyder chilldag, eller hur? Som jag sa förut, man skapar sina egna datum och månader, haha! 
 
Men jag har i alla fall sett säsongsfinalen av Game of Thrones, vilket är suuuuuuuuuuperproduktivt, lol. Jisses, jag finner inga ord! SÅ SÅ BRA! Om jag var er och inte ens har sett något avsnitt skulle jag bara börja kolla för att kunna se det här avsnittet, så bra! Har även städat mitt rum lite granna, vilket var bra! Det behövdes! 
 
Idag ska jag nog inte göra så mycket mer, jobbar tidigt imorgon så får bli en tidig kväll. Sen imorgon när jag kommer hem borde jag verkligen se till att hitta en klänning till bröllopet i Makedonien, är alltid sent ute, men nu är det min kusins bröllop och då måste man gå all in. Någon får ge mig en klapp på skallen om jag inte fixar en klänning innan denna vecka är slut, deal?! 
 
Nej, nu måste jag börja avrunda. Puss på er! 
Soon! 

Lördag 25 Juni 16| Midsommardagen

Life of Sofie Permalink0
Hallå i stugan! Har precis städat undan i rummet och äntligen fått någorlunda ordning. Hur kan man så bra när det är rent och städat? Verkligen endorfinkick, haha! Skumt, eller hur? Fast alla har sina skumma stunder där de mår bra och njuter. Jag mår bra när det är städat, kanske inte när jag städar, men när det är städat! 
 
Vad gjorde ni på midsommar då? Jag jobbade faktiskt en liten bit av dagen! Jobbade 5 h då vi hade öppet, gick rätt hyfsat snabbt men var inte särskilt taggad när de flesta hade ledigt. När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt och fräschade upp mig. När jag klev ut var det dags att börja fixa sig inför bröllopet vi skulle på! Bröllop på midsommar, check! Vi skulle bevittna Michael & Josefines bröllop, det såg vi fram emot! Som vanligt är familjen Haglund alltid sena, så vi trodde vi skulle gå in i kyrkan samtidigt som bruden, men det visade sig att vi var cirka 40 minuter för tidiga (!!!!!) då prästen var sen, haha hur kan man lyckas? 
 
Ceremonin var jättemysig och efter det var det dags för mat och fest. Jag älskar att gå på bröllop och titta på människors outfits, älskar att få inspiration och tips från "lokalbor" LOL och inte bara kändisar LOL. Även makeup- och hårtips! Nu har jag en liten aning om vad jag ska ha på mig på min kusins bröllop i Makedonien i alla fall! 
 
Maten var jättegod och det spelades bra musik, de hade ett duktigt liveband! Stötte på mycket folk som jag inte sett på ett tag och nya bekantskaper knöts. Bra midsommar trots att jag inte dansade runt midsommarstången, drack nubbe och sjöng snapsvisor. Allt handlar alltid om sällskap! När jag kom hem somnade jag direkt, jag var slutkörd och behövde få sömn innan jobb idag. 
 
Så idag har jag jobbat och det har varit full rulle. Men nu är jag hemma och ska snart träffa Olivia och Emelie, får se vad vi hittar på. Jobbar imorgon med så vi ska nog för det mesta ta det lugnt. Hoppas ni haft en bra midsommar babes, puss! ♥
 
Här kommer brudtärnorna med marskalkarna! 
Here comes the lovely bride! 
Nu är de man och hustru! 
Man blev ju bemött av en fin syn när man skulle gå till festsalen minsann! 
INSPO!!!
Inne i festsalen var det fint.
Vårt bord.
Här kommer brudparet! 
Tradition att kasta upp brudparet i luften, haha! 
Varmrätten! 
Här kommer tårtan! 
Dags att skära tårtan.
Fina Josefine & Michael! 
Mums!
Översikt från brudparets bord. 

Onsdag 22 Juni 16| Nästan som dan före dopparedan

Life of Sofie Permalink0
Hallå allesammans! What you up to? Jag gör ingenting och det är så skönt. Jag tycker verkligen det är så konstigt när jag kan vara avslappnad och inte göra någonting eftersom jag är så van att alltid bli rastlös efter bara några minuter. Men man kan faktiskt jobba med sig själv och förbättra vissa dåliga egenskaper. Å jag tycker att inte få göra någonting och känna en slags ro över det är jätteunderbart! Men sedan ska man inte ta det till en extrem nivå heller, haha. 
 
Annars, vad har ni gjort idag? Jag har jobbat och dagen har gått hyfsat fort. Fick ta en extra rast utöver min lunchrast för att få välja ut en glass då chefen bjöd alla på glass. Så himla gulligt! När jag slutade åkte jag hem och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Ska nog träffa Bella lite senare, jobbar inte imorgon så imorgon blir det sovmorgon! Men vem kan sova länge när lönen kommer? Löningsdagen är julafton för vuxna. Kan knappt bärga mig mehehe!!! 
 
Men nu ska jag börja avrunda, vi hörs lite senare peeps. Puss på er! ♥
 
Fick världens finaste sms från min bästa igår, lyste upp som en unge på julaftonsmorgon! 
Till top