Med Emma

Life of Sofie Permalink0

Hej hej. Sitter här med lilla Emma, vi ska snart se på "Släkten är värst", alla har väl sett den? Inte Emma i alla fall, hon har inte heller sett Harry Potter filmerna, hon har missat något kan jag säga, haha! =)

Vi har inte gjort särskilt mycket idag, eller vi har varit i Kista i cirka en timma, Emma köpte rätt mycket saker medans jag kollade på och hjälpte till, hennes egna shoppingstylist, hehe.

Men nu ska vi väl kolla på filmen sen är vi säkert uppe halva natten och bara babblar, as usual. Hörs imorgon, puss ♥

 

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart

Musik Permalink2

Dagens låt med Alicia Keys. Brukar inte lyssna så ofta på henne, men det får bli ändring på det. Hennes röst är helt fantastisk, lite one of a kind.

 

Dimanche

Life of Sofie Permalink0

God morgon gott folk. Sovit gott? Det har jag minsann! Planerna idag är väl att träffa Emma, får se vad vi hittar på. Vi hittar alltid på galna idéer och ser alltid till att göra spontana saker ibland, så då blir livet alltid lite roligare och spännande, inte sant? =)

Brorsan åker även hem idag, kommer bli rätt tråkigt. Känns rätt tomt utan honom här hemma, fast ibland kan det vara skönt. Vi var/ är ibland som katt och hund och det är inte kul! Fast han kommer hem om 2 veckor då vi ska fira mamma så då ska jag ta tummen ur röven och hitta på saker med honom!

Nu ska jag väl kanske börja fixa mig? Fast antar att det inte är någon idé, Emma sover väl säkert, ska ringa henne och väcka henne med mina vackra sånger, hehe. Hörs sen, puss ♥

 


Lilla söta jag, hihi =)

Till top