Onsdag 25 Februari 15| Löning!

Life of Sofie Permalink0
Hallå hallå allesammans. Kom ut ur duschen för en stund sen, rakade benen som jag inte gjort på evigheter, hahahaha!!! Men har fixat mina svarta byxor, klippte hål vid knäet som jag velat göra i evigheter. Så med den rätta jackan och skorna ser jag ut som en riktig rockstjärna, precis som jag vill se ut ;-) Älskar rockstilen faktiskt! Svart, svart, svart ska allt vara! Är inte så mycket för flickigt, men det kan vara kul ibland att bryta av med något gulligt. Men rock är nice som tuuuuusan! 
 
Idag så vaknade jag tidigt för att dra till läkaren med pappa. Så jag har fått resultatet, jag har lindrig astma och måste börja med medicin varje dag. Men jag är optimistisk! Det kan försvinna efter ett år så hoppas verkligen det! Annars får man väl bara stå ut. Sedan fick jag även en remiss för att göra magnetröntgen till min fot, måste flänga överallt för att fixa skiten, orkar eeeeeej. Vill bara bli klar men men, that's life. 
 
Sedan gick jag hem, städade rummet, kollade på Downton Abbey och chillade. När mamma kom hem från jobbet åkte hon, jag och brorsan till stan. Hon ville hitta en klänning till sin 50-årsfest och kolla på någon armbandsur. Så vi strosade runt i stan, hon hittade inget av det hon ville hitta, haha!! Men hon har ett humm i alla fall så det är bra! Vi käkade på TGI Friday's innan vi åkte hem. 
 
Sedan jag kommit hem har jag inte gjort så mycket, vi kom hem ganska sent så ja, tagit det launaaa. Blev precis klar med min del av grupparbetet jag och min grupp i naturkunskapen gör. Ska möta dem imorgon för att diskutera och lägga upp arbetet. Så det blir bra! 
 
Nej nu måste jag gå och lägga mig, full rulle idag! Puss på er! ♥
 
Riktigt god burgare! Älskar även Jack Daniel's såsen! 

Tisdag 24 September 15| LÖNING IMORGON!!

Life of Sofie Permalink0
Hallå hallå allesammans. Håller på och tittar på Downton Abbey men insåg i mitten avsnittet att jag inte bloggat på ett tag så var tvungen att sluta helt tvärt, haha! Har ni saknat mig dessa två dagar? Jag har i alla fall saknat att skriva här, haha! 
 
Aja, nu ska ni få lite uppdatering i alla fall. Igår så jobbade jag på posten, kom in vid 11.00 för att hjälpa till med utdelning. Igår var det faktiskt första gången jag cyklade helt ensam! Jag har gjort utdelning en gång tidigare men då cyklade jag med chefen och fick hjälpa henne, men samtidigt lära mig. Så igår sattes jag på prov, haha! Men det gick bra, hade bara så otroligt ont i ryggen efteråt. Brevbärares jobb är verkligen underskattade! Men jag blev inte helt klar vid 16.00 så chefen fick ta över resten, hehe. Var svinhungrig när jag kom tillbaka till kontoret, men hade en trevlig lunch med min kollega Hedvig. Hon berättade att hennes första gång som hon cyklade ensam tog det henne 6 timmar, så jag ska nog inte skämmas så mycket, hehe! Vi åkte sedan till andra kontoret för att dela ut Linas matkasse, så var ganska slut när jag kom hem igår kväll. Men det är otroligt kul att jobba på posten, trivs verkligen =) Har bästa kollegorna också! 
 
Idag så har jag träffat Anchal på fika, var jättelängesen och mycket har hänt sen vi sist sågs så vi hade mycket att catcha upp, mycket trevligt! Mötte sedan pappa hos vårdcentralen men min läkare var tydligen inte där (?) så vi får komma tillbaka imorgon, kul kul.. Sedan dess har jag gjort lite telefonsamtal, kollat på serien, städat mitt rum och tagit det lugnt. Ska träffa Emma ikväll så det ska bli nice! 
 
Imorgon får vi äntligen löning, känns som det tagit en evighet!!! Vet ni att jag faktiskt trodde vi skulle få vår lön på torsdag?? Förstå lyckan när jag förstod att det var den 24:e idag haha!! Skulle verkligen inte överlevt till torsdag haha, prisa Gud!!! 
 
Nej, nu måste jag röra på mig. Ha det bäst sötisar, puss! ♥
 
Fick lämna ett ganska roligt paket igår, haha! "Ding Dong", haha! 
Fick skjuts som en illegal invandrare till tågstationen igår av Hedvig, finns inte två säten vid ratten så det var bara in i bakdelen i bilen haha! 

Söndag 22 Februari 15| Emmas b-day party

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag allesammans. Har pausat upp ett avsnitt av Downton Abbey, har hört talats att den är riktigt bra. Sen älskar jag Storbritannien så varför inte kolla på en serie som handlar om det? Hehe! Nej men den stora orsaken till att jag kollar på serien är för att skådespelerskan Maggie Smith är med, älskar henne i Harry Potter. Å den är riktigt bra faktiskt! Kanske inte riktigt feelgood, men något annat än död och våld som Breaking Bad och Sons of Anarchy är bra för mig nu, haha. 
 
Annars, igår så firade vi Emma. Kom till henne vid halv 6, lite tidigare än när gästerna skulle komma. Hjälpte till lite, men det mesta var redan klart. Vi käkade middag vid 7 och hade trevligt. Alexandra kom också vid 7 så vi hade roligt. Vi drog till ortens nattklubb vid halv 12 och det var ganska tomt, förmodligen för att allas plånböcker är det, haha!! Men det var kul ändå! Kom hem en halvtimme innan stängning och deckade direkt. 
 
Idag så har jag jobbat lite mer på min engelska uppgift, är snart klar!!! Ska fan fira med skumpa när jag är klar med den, jävla pain in the ass uppgift!!! Men idag ska jag nog ta det lugnt, försöka ta mig ut på en PW, någon som vill joina? Sen förbereda mig för en hyfsad jobbig vecka, vill bara ha mars nu!!! Aja, får hålla ut =) 
 
Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Måste börja städa rummet och sedan göra något med mitt liv, lol. Hörs senare, puss! ♥
 
Från MyStory på Snapchat, råkade välja fel emoji märkte jag nu haha! 
Dukat och fint! 
Jennika och Pontus! 
Shots! 
Till top