Bloggpaus!

Life of Sofie Permalink0
Hej sötisar! Har bestämt mig för att ha en liten bloggpaus, just för att man inte hinner nu under lovet.. Men jag är tillbaka vid slutet av lovet och då har massor hänt ;-)
 
 

Tisdag 30 Oktober 12| Rubrik

Life of Sofie Permalink0
Hej allihopa. What's up? Här händer det inget särskilt, väntar på att maten ska bli klar. Annars har jag varit med Bella och Alexandra hela dagen, riktigt mysigt. Vi har varit här hos mig och bara tagit det lugnt och snackat. Husmor Sofie bjöd även dem på chokladbollar som jag bakade imorse, det är riktigt mysigt att baka! Men jag vill baka andra grejer, inte bara kladdkaka, chokladbollar, scones osv.. Lite mer komplicerade saker, som tårtor, men det tar så lång tid =( Måste finna orken! 
 
Efter middagen får jag se vad jag hittar på, har inte bestämt mig än vad jag ska göra. Men jag vill göra något roligt men det verkar som att alla mina vänner är så otaggade, riktigt tråkigt. Någon som vill bli min nya vän och partaja varje kväll? Nej men seriöst, hör av er till mig på Facebook asap!!!! Ha ha ;-) 
 
Nu ska jag göra något annat, skriver sen. Puss ♥
 
Bildbrist så ni får kolla på mina vackra skor istället ;-)

Portkod 1321

Life of Sofie Permalink0
Ingen har väl missat Portkod 1321 som visas på svt.se/play? För i så fall, börja titta!!!!! Serien är grym och riktas mot tonåringar i min och din ålder. Det jag gillar mycket med den här serien är att det känns som att titta på sig själv på plasma-tv, för det är sånt vi gick igenom eller gör. Hur man ska hantera problem, föräldrarna inte förstår en eller att man bråkar med dem, sex, kompisproblem och framförallt, KILLAR. Hur ska man bete sig inför killen man gillar och vice versa? De har förvisso bara visat 3 avsnitt men jag är som besatt, jag älskar serien! Den visas idag klockan 17.00, så gå in och kolla! Det som är riktigt roligt med serien också är att man känner igen ganska många skådespelare. Killen som spelar Hannes heter Markus Hasselborg och honom har jag sett i Tsatsiki, morsan och polisen, Den bästa sommaren och Hip hip hora, så där gick jag inte miste om vem han var! Killen som heter Knutte heter Freddy Åsblom på riktigt och det tror jag alla vet vem det är! Han var ju med i Rosa och jag kommer ihåg hur jag och alla mina vänner va dööökära i honom, han var ju så söt!! Men nu har han vuxit upp till en man och blivit riktigt snygg ;-) Sedan får vi inte glömma Steph som spelas av Happy Jankell, älskar hennes riktiga namn, riktigt coolt! Hon har varit en av rollerna i en av mina favorit filmer, Tusen gånger starkare. Hon är även en av Thorsten Flincks döttrar, cooooolt va? =) Så nu tror jag alla har fattat, bänka er svt.se/play klockan 17.00 för jag kommer inte blogga då ;-)
 
Till top