/ Life of Sofie /

Fredag 24 Februari 23| Live från Malmö

Hej bloggen!! Hoppas allt är bra med er, det är fredag och snart helg, supernice! Jag befinner mig just nu i Malmö och gjort det sen i onsdags. Det var inte alls längesedan jag var här men jag klagar inte över att vara tillbaka igen. Den bästa tiden är att få umgås med familj/vänner. Dock blåser det så jävla mycket i Malmö, så det är väl inte lika roligt haha! 
 
Lite mer än två veckor har gått och jag har haft en riktigt rolig februari månad! Ser dock fram emot att snart kliva in i första etappen av vår, det är så nära nu!! Men sedan vi sist hördes så har det jobbats, umgåtts med vänner, oändligt med promenader/PW:s och bara laddat minnesbanken. Något jag också gjort som är superkul är att vi har bokat USA och Hawaii?!?!? Så över påsk befinner jag mig i USA/Hawaii och det ska bli så roligt att få umgås med mina mostrar och kusiner igen. 
 
Ikväll ska vi över till min kusin Caroline, käka pizza och umgås. Så många kusiner här och så lite tid! Imorgon vankas det födelsedagsfest och på söndag åker jag hem igen. En kort visit men så mycket kärlek och värme i det! 
 
Nu ska jag börja avrunda. Vi hörs snart igen! Ha en fin helg, PUSSS!!! ♥
 
Jag träffade Sama en fredagkväll och vi käkade på Jacqueline's som jag velat testa ett tag och sedan gick vi tvärs över gatan till Proseccobaren, en jättemysig kväll med finaste Sama! 
Äntligen testat Krümel! Å kakorna är helt bortom denna värld, fyyyyfaaan vad gott!!! Dit kommer jag tillbaka många gånger om<3
Firade alla <3 dag på Capannone, maten var jättegod! 
Bästismys med Alexandra, mitt i veckan! Underbart<33
Hade en myskväll med Josefine häromveckan också, alltid lika trevligt! 
Testat Meno Male för första gången. Jag älskar pizza (vem gör inte liksom??) men det är så sällan jag får för mig att när jag ska gå ut på restaurang så ska jag äta pizza. Men nu blev det så och det är jag glad över, för det var verkligen jättegott! Nu vill jag avverka alla dessa pizzaställen som 800 grader, Magari etcetera... 
Fettisdagen firades självklart på jobbet! ÄLSKAR semlor!! Älskar att vi i Sverige älskar att fika och har så många högtider som inkluderar fika, haha<3
Påväg till Malmö köpte jag på mig en chiapudding på Fabrique, denna med passionsfrukt var såå god! 
En levaintoast från Bagericaféet blev min lunch igår. Ett besök i Malmö utan Bagericaféet funkar liksom inte! 
Var bjuden på middag hos min morbror igår och då gjorde min morbrors fru kibbet adas, det är gjord på röda linser och det är sååå satans gott. Älskar det libanesiska köket!!