Torsdag 29 November 12| Ledig!

Life of Sofie Permalink0
God kväll allihopa! What's up? Själv kom jag precis hem från Emma och nu sitter jag här och gör nada, skönt det. Fast det är i princip det jag gjort hela dagen men ibland behövs såna dagar, eller hur? Man kan inte ha fullt upp hela tiden, man behöver lugn-och-ro-dagar sometimes! 
 
Idag tog jag en skön sovmorgon och sen har jag kollat på Entourage. Det är bara 3 avsnitt kvar av hela serien, buhuuuuuu!!! =( Svt visar ju serien på tisdagar har jag för mig, så jag ska börja kolla där. Ligger exakt på samma avsnitt som de gör, kaboooooom! Nu måste jag bara hitta någon tv-kanal som ligger på samma ställe i Gossip Girl som jag gör! Hittar ingenstans på internet där man kan streama =( Någon som vet?! 
 
Annars har dagen bestått av plugg, alltid lika roligt! Sedan har jag som sagt varit med Emma, vi har tagit det lugnt och bara myst. Även gått på långpromenad med hundarna, usch vad kallt det var! Snön kom som sagt igår och förvånansvärt har den inte gått bort som den alltid brukar göra. Förra året kom snön ju jättetidigt, tror det var runt slutet av september? Nu kommer den i nästan början på december, men det är bara skönt! Vi har ju i princip vinter hälften av året, sommar i 2 månader och vår/höst i 4 månader! 
 
Men nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorgon. ÄNTLIGEN FREDG! PUSS ♥
 
En fin bild som jag tog idag! 

Christina Perri - A Thousand Years

Musik Permalink0
Åh vad jag älskar den här låten! När jag och Emma kollade på Breaking Dawn så älskade vi låten i slutet av filmen men ingen av oss visste vilken låt det var, men idag hittade Emma den! Och det är låten ovanstående, med enastående Christina Perri! Vilken röst kvinnan har, give it to me!!!!

Onsdag 28 November 12| Snart December!

Life of Sofie Permalink0
God eftermiddag sötisar! Har precis sett ett avsnitt av Gossip Girl, är på avsnitt 2 på säsong 5, jisses det är bara denna säsong och nästa sen är det slut! Vad trist, vill inte att den ska ta slut! Men jag får se det från den ljusa sidan, har ca 40 avsnitt kvar innan det är slut och det är ca 35 timmar, det är måååånga timmar, ha ha! 
 
Idag var det skola som vanligt men en väldigt skön skoldag. Skoldagarna går så otroligt fort, det är knäppt! Efter skolan filmade vi också till filmen och idag var jag skådespelare, det var jättekul! Tycker det är riktigt roligt att skådespela, fast första tagningen blev inte så bra då man var lite nervös, ha ha! 
 
Igår så var jag aldrig med Emma men jag letade jobb själv. Ringde en kvinna om ett jobb, hon var riktigt öppen och positiv, så det kändes bra! Hon ville att jag skulle maila henne för mer info så det gjorde jag, ååh hoppas jag får napp! Ringde även min körskola och bad att dem skulle boka Halkan åt mig, men tydligen måste en lärare där ha godkänt det och senast jag hade lektion var nog i augusti, ha ha. Nej, men ens handledare kan göra det åt en, så jag ska be pappa ringa och boka! 
 
Portkod 1321 tog även slut igår, buuuuhuuu! Riktigt bra avslut på serien, svt.se/play gör verkligen bra serier! Har kollat på många serier därifrån, de är grymma! Men det var ett bra avslut, det var precis som jag och Emma trodde att det skulle sluta, lite komiskt! 
 
Nej, nu ska jag plugga, hörs kanske senare. Puss ♥
 
Värsta fighten i skolan idag mellan Erik & Pierre, sedan joinade Camilla dem, ha ha! 
Till top