Torsdag 31 December 09| Sista dagen på 2009!

Life of Sofie Permalink0

Hej på er. Sitter här med min älskling Alexandra, vi ska snart dra hem till henne. Idag är det som sagt den sista dagen på 2009. Blandade känslor, tråkigt att året som har varit riktigt roligt ska ta slut och även roligt att det kommer ett nytt år där man kan börja om och att inte göra så många misstag.

Ikväll ska i alla fall familjen fira hos en kompis till mamma. Det kommer en massa människor dit, men jag vet inte om jag ska vara där. Ska kanske på en fest i en stor lokal med mammas kompis barn. Alexandra kanske joinar också, det hoppas vi på! Skriver senare, puss ♥

 


Förra nyår.

Fyrverkeri!

Fyrverkeri (2)

Heldag med Cornelia

Life of Sofie Permalink1

Tjena. Kom precis ur duschen, jätteskönt att ta en lång dusch. Kanske inte så bra för miljön, men någon gång gör väl inget, hehe.

Idag har jag som sagt vart med Cornelia. Hon kom hit efter att hon hade käkat och då tittade vi på Flickan som lekte med elden. Hon tyckte att båda filmerna var rätt bra, så då är vi 2 om det. Tror nog nästan att alla som har sett filmerna tycker att dem är bra, eller?

 

Nu ska jag smörja in mig med bodylotion och sen ska jag sova. En lång och rolig dag väntar imorgon! Vi hörs imorgon, idag är det sista nästsista dagen på 2009. God natt ♥


Haha, Cornelias gigantiska näsborrar. Sexiiii!

Min heta kompis, haha sötnos =)

Jag kör Foki-stilen, haha!

BUSTED!

Haha ser helt drogad ut! Vi bjuder som tusan eller hur Cornelia? =)

Onsdag 30 December 09| Män som hatar kvinnor hittills med Cornelia!

Life of Sofie Permalink0
Hej på er. Usel upddatering, my bad. Imorse tog jag det lugnt, städade rummet och plockade undan lite saker. Senare kom Cornelia och då drog vi till centrum och handlade godsaker. Lill-Lördag idag, någon som glömt bort det? Inte jag & Cornelia i alla fall, haha!

Vi drog hem till mig och kollade på Män som hatar kvinnor, kvinnan har aldrig sett den filmen! Hon har precis dragit hem för att käka men hon kommer tillbaka och då ska vi se på Flickan som lekte med elden också. Känns som att jag bara tittar på en massa film med mina kompisar, ojdå, haha.

Nej, nu ska jag fortsätta med min årsresumé, ni får se det snart. Puss ♥

Till top